To je to što me zanima!

Vlatka nije odustala od Ivice: 'Nijedna ti nije bolja od mene'

Vlatka Pokos (45) na društvenim mrežama sve češće objavljuje golišave fotografije, a prijatelji kažu da je to samo jedna u nizu taktika da vrati bivšeg dečka
Vidi originalni članak

Iako joj je on rekao da mogu biti samo prijatelji, voditeljica je, govore prijatelji, uporna. Šalje mu poruke u kojima piše da je ni jedna žena ne može zamijeniti te da ni jedna nije tako dobra kao ona. 

Inženjer rudarstva Ivica Biljan (46) je, naime, tri tjedna nakon prekida s Vlatkom našao novu djevojku, sugrađanku iz Toronta Janine (31). Voditeljici je, kažu prijatelji, savjetovao da se angažira u politici jer smatra da bi u mnogočemu mogla pridonijeti jer je obrazovana.

- Zna da sam dobar čovjek, zato me i voli - povjerio se Biljan prijateljima. Par je prekinuo u prosincu nakon godinu dana veze.

- Veza s Vlatkom se istrošila. Uistinu me voljela, ali meni to nije bilo to - rekao je Ivica. Dodao je kako se nada da će Pokos naći muškarca života. Voditeljica ipak nije poslušala njegov savjet, pa mu sad pokušava pokazati što je izgubio. Iako je nedavno tvrdila da su golišavi selfieji odraz nesigurnosti, Vlatka je obogatila svoj profil upravo takvim fotografijama.

- One ne spadaju u jeftine selfieje. Ne vidim u njima ništa senzacionalno niti vulgarno - napisala je Vlatka na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Dario Buden Dubec 01.02.2016.

    Zene u 40-im nisu normalne,ponasaju se gore nego klinke u pubertetu

  • felipe 01.02.2016.

    Vlatka nije odustala od Ivice: 'Nijedna ti nije bolja od mene'....jel čula za pojam dostojanstvo?... :)

  • Moslavka 31.01.2016.

    Vlatkica samo si zaboravi ovoga. Nece se on nikada vratiti tebi. Nadji si nekoga tko ne zna citati hrvatske knjige, opet malo starijeg i hrabro naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare