To je to što me zanima!

Vlatka pjeva u Splitu: Uz moje pjesme se ne pije i ne razbija

SPLITSKI FESTIVAL Vlatka Pokos je konačno našla pjesmu, a glumac Robert Kurbaša bi mogao pobjeći s bine jer mu supruga Kristina tada treba roditi
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (43) nastupa na 53. festivalu zabavne glazbe Split. Posljednjih godina malo je zapostavila glazbenu karijeru.

- To je zato što ne želim ništa raditi dok ne nađem dobru pjesmu. Užasavam se onoga što se uglavnom sluša u Hrvatskoj. ‘Treba mi snage’ je lijepa ljubavna pjesma. Nježna je, moderna, tipična za mene. Uz moje pjesme se ne pije i ne razbija – rekla je pjevačica i voditeljica “Života sa stilom” na 24sata TV-u.

Iz publike je neće bodriti nitko poseban, ali Vlatka kaže kako joj sloboda odgovara. Robert Kurbaša (35) pjevat će “Di si nekad bila” s klapom Florijan.

- To su mi dugogodišnji prijatelji. Još ne vježbamo, ali ima vremena - kaže glumac.

Na Prokurativama je pjevao i 2010. s Andrijanom Vicković, ali u revijalnom dijelu. Kurbašin nastup mogao bi naprasno završiti.

- Supruga mi tada treba roditi, a ako se to dogodi, morat ću pobjeći s pozornice i ostaviti dečke na cjedilu – smije se Kurbaša.

Glumac i bivša Miss Universe Dalmacije čekaju sina.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ludom 04.06.2013.

    Nisam znao da je i pjevačica. Uz njeno ime uvijek je pisalo voditeljica. Iako, ruku na srce ne znam što je to i gdje vodila.

  • Hasenfefer 01.06.2013.

    to je točno kad Vlatka pjeva naručuje se paški sir

  • dvorska luda 31.05.2013.

    da, draga Vlatka uz tvoje pjesme se ne razbija i ne pije, uz tvoje pjesme se zapravo NIŠTA ne događa, jer ih se niti ne doživljava...tvoje pjesme jedino mogu pomoći policajcima kad im zatreba neka iznuda, neko priznanje, pa ono zatvoriš čovjeka na 48 sati i puštaju mu tvoje stvari...za to jedino imaju funkciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare