To je to što me zanima!

Vlatka Pokos će voditi i tjerati žabe na skok u dalj

Vlatka je objeručke prihvatila poziv za vođenje 32. žabarske noći u Lokvama. Glasom ili pljeskom tjerat će žabe da poskoče što je dalje moguće
Vidi originalni članak

Turistička zajednica općine Lokve danas priređuje tradicionalnu međunarodnu manifestaciju, 32. žabarsku noć. Riječ je o nadmetanju žaba u skoku u dalj. Na skok žabu nije dopušteno poticati dodirom, nego samo glasom. Voditeljica i gošća večeri je Vlatka Pokos.
- Prije mjesec dana ugovorili smo posao s Vlatkom. Ona je objeručke prihvatila poziv. Bila je oduševljena govoreći kako je to nešto fenomenalno te da sličan posao dosad nije radila - govore iz Turističke zajednice Lokve. Vlatka će najvjerojatnije otvoriti skokove tako što će jednu od žaba pljeskom, glasom ili nekim drugim signalom natjerati na skok. Još nisu odgovorili hoće li to biti samo simbolično otvorenje ili će se Vlatka natjecati. Otpjevat će i nekoliko pjesama, prozivat će natjecatelje i njihove žabe te će govoriti koliko je koja skočila. Na kraju će uručiti nagrade najboljima. Vjerojatno će u Lokvama provesti čitav vikend. O visini Vlatkina honorara organizatori se nisu htjeli izjašnjavati. Naglasili su samo da su Vlatkom jako zadovoljni te da je dogovor s njom prošao bez problema. Voditeljica i pjevačica nije željela otkriti hoće li i ona sudjelovati u tradicionalom natjecanju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • davor_ 26.04.2008.

    Pa za ništa drugo ni nije nego da tjera žabe!!

  • user_24927 26.04.2008.

    a hoće li se dotična natjecati?

  • alien_7 25.04.2008.

    Vlatka Pokos će voditi i tjerati žabe na skok u dalj... pa evo prema naslovu---->Netko je napokon poludio.. :) ma salim se... nisam citala.. .:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare