To je to što me zanima!

Vlatka Pokos: 'Mnogi misle da silno želim biti slavna, a to nije istina. Odgovara mi privatnost'

Pokos je u novom intervjuu iskreno progovorila o životu u Kanadi, mogućnostima koji joj njezin posao tamo pruža, ljubavi i slavi. Iako je mnoge razveselio njezin povratak, u Hrvatskoj ne planira ostati
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (52), uskoro se vraća nazad u Kanadu. Vlatka je u Hrvatsku došla kako bi sudjelovala u projektu 'Ples sa zvijezdama', no iz natjecanja je ispala u drugoj emisiji. Iako je ranije naglasila kako se u Hrvatskoj ne misli zadržavati, bivša članica grupe 'Srebrna krila' nedavno je u jednom od zagrebačkih restorana proslavila rođendan, a za InMagazin sada je objasnila zašto ipak bira život u zapadnim zemljama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

   Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaista je teško ili gotovo nemoguće uspoređivati ta dva svijeta, ne samo zbog nevjerojatno uređenog društva, i visokog standarda života, nego i mentalitet ljudi je drugačiji. Standard i plaće vam omogućuju da vi puno putujete, mi u Hrvatskoj smo sretni što imamo more i što nam je donekle omogućeno - rekla je Pokos pa dodala: 

- Posjetila sam Floridu, Meksiko, Amerika me isto fascinira kao takva, naravno želim upoznati Kanadu, Kanada je prekrasna zemlja, za sad sam bila samo u Vancouveru, to je prekrasan grad. 

Osim što ju fasciniraju Amerika i Kanada, Vlatka tamo uživa u životu bez fokusa javnosti. 

- To mi odgovara, ja sam oduvijek voljela scenu i svoj posao, a nikad nisam voljela ono oko moga posla, iako se stvorilo u javnosti da silno želim biti slavna - ispričala je. 

VRAĆA SE U TORONTO Vlatka Pokos: 'Nakon što imate estradnu karijeru, u Hrvatskoj vas nitko neće shvatiti ozbiljno'

Za kraj, priznala je i kako u njezinom životu još uvijek ima za ljubav. 

- Da, s osobom koja mi savršeno odgovara, koji mi je partner. Zašto ne? - zaključila je Vlatka. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • VLADEK72 25.03.2022.

    Dosado, odi u Kanadu..

  • rocky55555 24.03.2022.

    Vrati se više...

  • 24.03.2022.

    Ovo njoj privatnost? Ok.... ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare