To je to što me zanima!

Vlatka Pokos uopće si nije smočila odjeću na raftingu

Vlatka Pokos oduševila se raftingom jer obožava adrenalinske sportove, čak joj je, kaže, bilo malo presporo. O Dinu nije htjela jer ne gleda 'Farmu'
Vidi originalni članak

Četvrto izdanje rafting regate na Zrmanji proteklo je bez zvučnih imena. Ministar Petar Čobanković ispričao se zbog bolesti, a njegov kolega Božidar Kalmeta tek je kasnije došao na cilj sa sinom Markom (4). Umjesto političara vesla je uhvatila Vlatka Pokos, koja je bila u ekipi auto-kampa Šimuni na Pagu.
Brižno dotjerana i jedva mokra, na cilj je sa svojom momčadi došla za oko dva sata.
- Ovo je fenomenalno. Oduševljena sam i sigurno dolazim i iduće godine. Voljela bih da je bilo malo brže, s više brzaca i slapova, jer obožavam adrenalinske sportove - izjavila je Vlatka nakon ulaska u cilj. Otkrila je kako joj je nakon raftinga želja naučiti skakati padobranom. Odgovarajući gleda li “Farmu” i kako komentira Bubijevo ponašanje, Vlatka je rekla da ne gleda redovito emisiju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • koka 30 03.05.2009.

    vazno da nije sminku .........tko zna kakvih bi slika vidjeli

  • kalimeroNa2 03.05.2009.

    A cime je to dokazala svoju neustogljenost? Pa nije ni odjecu smocila!!!! Bitno da se poslikala za novine. Parazit drustva. Sad ocekujemo Dikanov komentar tipa: Vlatka je i mene zvala na rafting al bas nisam htio njoj u inat! Pa onda nova naslovnica i jos jedna runda Vlatke i Metuzalema.

  • virusica 02.05.2009.

    Lijepa je, lijepo joj stoji ova sportska oprema, onako iskreno iz ženskog ugla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare