To je to što me zanima!

Vlatka Pokos za jedan sat zaradila sedam tisuća kuna

Vlatka Pokos (37) vodila je modnu reviju u Splitu. Mikrofon joj se stalno stišavao pa pojačavao, ali ona se nije dala smesti. Ostavila je dobar dojam
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (37) bila je zvijezda večeri na Drugom festivalu vjenčanja u Splitu. Priredba je to na kojoj izlagači predstavljaju sve i svašta potrebno za taj svečani čin, od vjenčanica do prstenja, torti, konfeta. Vlatka je vodila modnu reviju, a haljine su nosile splitske novinarke i voditeljice. Žene u publici bile su oduševljene, kako modelima, tako i Vlatkom, koja ih je u nekim trenucima nasmijala gotovo do suza:
- Kao što znate, vjenčanje je najsretniji dan u životu svake žene. Nema veze ako se to dogodi i drugi, treći ili četvrti put - poručila je šaljiva Vlatka Splićankama u publici.
Bila je odlično raspoložena, jedino joj se mikrofon stalno smanjivao i pojačavao, ali snalažljivu Vlatku to nije nimalo smetalo. Ostavila je dobar dojam. Za posao voditeljice inkasirala je tisuću eura, a platili su joj i putne troškove.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • koraljka 09.02.2009.

    Ljudi Božji,jedna od organizatorica ovog Sajma je i Tonica Cvrlje(vizazistica) koja je jako bliska prijateljica Vlatke Pokos.Laž je da je dobila toliki honorar!Iz pouzdanih izvora znam!!!! Sajam je katastrofa!Dižu sebi cijenu.

  • Bing 09.02.2009.

    KO ZNA ŠA JE MORALA ODRADITI U BACKSTAGEU. NEKI PUŠING NPR.??

  • 20bucks 09.02.2009.

    tanjamoja@ o kojim grudima ti pričaš? ...ako su to grudi onda ih i ja imam (muško sam)! Pokosica je jedna od žeščih dasaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare