To je to što me zanima!

Vlatka Pokos zaplesala pa joj se podignula haljina: 'Koje noge!'

Plesala je, vrtjela se, veselila. I - haljina se podignula. Pokazala je možda više nego što je planirala. Potom je sve podijelila i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Koje noge! Samo budale od muškaraca ne znaju kako tretirati ovakvu ženu. Što lijepu, što pametnu. Hvalili su brojni pratitelji Vlatku Pokos (53) u ponedjeljak na Instagramu. Bivša voditeljica i pjevačica zaplesala je u Sustipanu u bijeloj haljinici i štiklama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plesala je, vrtjela se, veselila. I - haljina se podignula. Pokazala je možda više nego što je planirala. Potom je sve podijelila i sa svojim pratiteljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Odlučila se na veliki zaokret u karijeri

Vlatka, čini se, živi punim plućima. Otkako se prije godinu dana vratila iz Kanade, odlučila se na veliki zaokret u karijeri. Bivša pjevačica i voditeljica, prema pisanju Slobodne Dalmacije, zaposlila se prije nekoliko mjeseci u jednom splitskom hotelu. Radi na takozvanoj concierge-usluzi.

Riječ je o sezonskom poslu i organizaciji događanja i nekih intimnih proslava. Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je i elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ŠTEF75 04.10.2023.

    stara ofucana pizdulja

  • sunčana20 03.10.2023.

    počelo je počelo bzv

  • Roy Ban 03.10.2023.

    Samo je jedna Merlinka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare