To je to što me zanima!

Vlatka Pokos želi Dikana Radeljaka strpati u zatvor

Vlatka Pokos Dikana i prijateljicu Niku Kalogjeru tužit će za klevetu. Nika je Dikanu ustupila mobitel s kojeg je on javno čitao Vlatkine SMS poruke
Vidi originalni članak

Čitanjem poruka i tvrdnjama da se bavila ekskluzivnom prostitucijom u TV emisiji 'Red Carpet', smatra moja klijentica Vlatka Pokos, Josip Radeljak je prevršio svaku mjeru. Kako bismo ga spriječili da nastavi s takvim blaćenjem njezina ugleda, podnijet ćemo kaznenu prijavu za klevetu i tražiti maksimalnu kaznu, kaže odvjetnik Vlatke Pokos (37) Silvije Hraste.
- Kazneni zakon za javno iznošenje putem medija nečijeg osobnog ili obiteljskog života što može škoditi njegovoj časti ili ugledu predviđa kaznu od šest mjeseci do godine zatvora. Na takvoj kazni moja klijentica inzistira - kaže Hraste.
Osim Radeljaka Vlatka će tužiti prijateljicu, dr. Niku Kalogjeru, koja je Radeljaku dala mobitel s porukama.
- Gospođa Kalogjera morat će se izjasniti je li Radeljaku mobitel dala svojevoljno ili ju je on, kako se nagađalo u medijima, ucjenio. Ako je riječ o ucjeni, Radeljaka ćemo prijaviti i za to kazneno djelo - kaže Hraste.
- Odlično! Super! Jedva čekam tu tužbu! Tada ću reći sve što znam. A onda ćemo vidjeti tko će završiti u zatvoru - kaže Josip Radeljak (64).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ojeP 14.10.2007.

    najbolje bi bilo oboje zatvoriti,da nas više prestanu gnjaviti.

  • zeljo 13.10.2007.

    MA O KOJEM VI VLATKINOM UGLEDU GOVORITE.... PA NIJE TO JEDINI TIP KOJI JU JE IZBACIO KO GOVNO NA ULICU GDJE JOJ JE KONAČNO I MJESTO ... TAMAN OBUČE ČIZME... BUNDU I ... NA ŠTAJGU... GDJEJOJ JE I MJESTO...

  • HellbAni_1 13.10.2007.

    ma dikan je zakon... dobil je sto je htio (umocil je)., i sad se moze rijesit te stare istrosene krpe., i uzet novu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare