To je to što me zanima!

Vlatka se moli Bogu da dobije dijete jer on o tome odlučuje

Želi postati majka jer joj bez toga život nije ispunjen. Kaže kako ipak ne želi da joj netko odmah napravi dijete. Tješi se Giannom Nannini koja je rodila s 54 godine
Vidi originalni članak

Nedavno je izjavila kako je spremna na sve kako bi jednog dana osjetila čari majčinstva. Dijete bi voljela dobiti prirodnim putem, ali ako ne nađe pravog muškarca bit će samohrana majka. Umjetna oplodnja nije opcija koju odbacuje.

- Nisam očajna i ne želim da mi netko iste sekunde napravi dijete, ali voljela bih biti majka. Kako da to kažem da ne zvučim patetično...molim Boga za to, vjerujem da Bog odlučuje o takvim stvarima. Tješim se kad vidim napise tipa onoga da je Gianna Nannini rodila s 54 godine - rekla je Vlatka Pokos (40) u intervjuu za Exkluziv s Tatjanom Jurić.

Dijete bi voljela imati s muškarcem koji je voli i poštuje. Idealnog muškarca još nije našla, a voljela bi naći nekog koji bi se brinuo o njoj.

- Ne mislim pritom na onu vrstu brige u kojoj muškarac ženi plaća račune, već je trik u malim znacima pažnje: da mi pomakne stolac kad sjedam za stol, pridrži kaput kad ga oblačim... - otkrila je Vlatka te dodala kako je teško u jednoj osobi naći ljubav, strast i prijateljstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Kosjenka_1 29.12.2010.

    Razumljivo je da svaka žena želi imati dijete,no ,to baš i nije razlog za pojavljivanje u medijima,zar ne???

  • Gibellini 29.12.2010.

    Dobro obdarenog muzijaka? Mora da je u pitanju magarac,zar ne Morgana?

  • iksice 29.12.2010.

    ajde šuti gluačo... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare