To je to što me zanima!

Vlatka: Uspoređivao me s Enom Begović nakon seksa

Voditeljica je priznala da je pokojnu glumicu Enu ponekad mrzila, ali je s njom istodobno osjećala i neku vezu zbog male Lane. Često ju je sanjala
Vidi originalni članak

Vlatka je otkrila da je pokojnu Enu Begović upoznala nekoliko mjeseci prije njezine tragične smrti u ljeto 2000. godine. Išle su u isti frizerski salon.
- Pogledi su nam se sreli u ogledalu. Kad mi je povjerila da je trudna, mislila sam da ću pasti sa stolca - ispričala je Vlatka Gloriji. Posljednji put ju je vidjela dva tjedna prije njezine pogibije na Braču, letjele su istim avionom za Split.
- Eni je na krilu bila nosiljka u kojoj je spavala Lana. Već na prvi pogled zaljubila sam se u to malo, prekrasno stvorenje - rekla je Vlatka. Nakon Enine smrti stalno se zapitkivala što je s Lanom.
- Imala sam razumijevanja za bol koju je moj bivši suprug iskazivao kad je govorio o Eni. Istina, smatrala sam malo pretjeranim da je stan ispunjen njezinim fotografijama. Gdje god bih pogledala, sa zidova me gledala Ena - kaže Vlatka, koja je pokušavala to razumjeti.
- U trenucima sam gotovo mrzila Enu, ali sam s njom istodobno osjećala neku posebnu vezu zbog Lane. Često sam je sanjala i u snu me uvijek molila da čuvam Lanu - rekla je Vlatka Gloriji. Enina sestra Mia ju je razočarala jer joj je, tvrdi, omogućila da izgladi stvari s Dikanom i da ponovno viđa Lanu.

ULOMCI IZ VLATKINE KNJIGE
Pokos je fasciniralo Dikanovo znanje i iskustvo. Voljela ga je promatrati dok radi. Gledala ga je za stolom i kako svojim prstima prolazi kroz sijedu kosu. Svidjelo joj se i kako se odijeva. Bio je jako uredan, košulje su mu uvijek bile ispeglane, imao je kapute od kašmira i svilene šalove. Sad zna, piše, da je zlo obično vrlo privlačno pakirano i da svaki muškarac koji je toliko opsjednut izgledom mora biti narcisoidan i egoističan čovjek.
Prisjetila se trenutka dok su ona i Dikan ležali u krevetu nakon seksa. On je, kao što je znao činiti i prije, počeo pričati o preminuloj supruzi Eni. Između ostalog rekao je nešto što je Vlatku jako povrijedilo: “Ena je imala grudi kakve nikada nisam vidio”. Vlatka nije mogla vjerovati što čuje jer je gola ležala pored njega: “Samo žena može razumjeti kako sam se osjećala. On nije shvaćao koliko sam bila povrijeđena”. (Gloria)

ALKA VUICA SE PRED DIKANOM SKIDALA U TOPLES
Alka i Dikan su nerazdvojni. Toliko su dobri prijatelji da se ona pred njim kupa u toplesu. Ljeta provode na njegovoj jahti na kojoj najradije piju šampanjac i love tune. Alka mu tepa da je hrvatski James Bond.

ULOMCI IZ KNJIGE
Kod Alke je Vlatku najviše smetalo kako se ponašala nakon nekoliko čašica vina: “Govorila bi degutantne stvari i bila nevjerojatno vulgarna pred svojim sinom, koji je bio u najosjetljivijoj dobi”, piše Vlatka. Dodaje da je Alka zamolila Dikana da joj pomogne oko sina, jer mu je nedostajao otac. Pokos tvrdi da Alka ne zna što znači podizati dijete. Zamjera joj što je, kako tvrdi, pisala laži o njenom odnosu s Lanom da bi ugodila Dikanu. Alka, zaključuje Vlatka, nije živjela obiteljskim životom. (Gloria)




Idi na 24sata

Komentari 14

  • Obelix31 27.05.2010.

    što vlatka misli da nas zanima dikan i kompanija! ajme, pokrio bi se glavom i pokušao napraviti nešto pametno u životu!

  • thrys 27.05.2010.

    Vlatka i ostali beskorisni probisvjetovi.... Dno dna... Ta bi i objavila sliku prljavih gaća samo da pišu o njoj.

  • jesam23 27.05.2010.

    joj nosi se u k.... sad stvarno...koga briga??? što je najgore znam da će se knjiga prodavati naveliko,isto je bilo i sa nives celzijus i njenom knjigom,jednostavno je naš narod primitivan i bave se tuđim stvarima i nije ni čudo što propadamo...kakva država takav narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare