To je to što me zanima!

Voće i povrće sa seta u Rijeci produkcija dala siromašnima

Napeta scena snimljena je na znamenitim riječkim stepenicama po kojima se spušta crni kombi koji se zabija u štandove improvizirane tržnice. Iako je tržnica bila lažna, voće i povrće na njima je pravo
Vidi originalni članak

Ekipa američkog filma ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ prošlog tjedna snimala je akcijske scene u Rijeci. U petak je Trg 128. brigade u Rijeci pretvoren u tržnicu ispred koje prolazi automobilistička potjera. Napeta scena snimljena je uz hotel Bonaviju, na znamenitim riječkim stepenicama po kojima se spušta crni kombi koji se zabija u štandove improvizirane tržnice. Iako je tržnica bila lažna, voće i povrće na njima je pravo, a produkcija je ostatak odlučila donirati potrebitima. Nekoliko stotina kilograma voća i povrća tako će dobiti beskućnici i obitelji radnika ‘3. maja’ kojima već mjesecima kasne plaće. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina Majcan Šprajc koja radi za produkciju filma kao nezavisni menadžer lokacija potvrdila je za portal Rijecanin.hr kako su se njezini šefovi raspitivali kome bi mogli donirati preostalu hranu te su stupili u kontakt s udrugama koje su preuzele voće i povrće sa holivudskog seta. 

VIDEO: HOLLYWOOD NA JADRANU Kombi se sjurio stepenicama u Rijeci i rasturio štand s voćem

Snimanje filma u kojem glavne uloge imaju Salma Hayek (52), Ryan Reynolds (42) i Samuel L. Jackson (70) u Rijeku je premješteno iz Rovinja, a uskoro dolaze i u Zagreb gdje će akcijske scene, osim na otvorenom, snimati u muzeju Mimara i u ZET-ovom tramvaju. 

TRAGIČNA SMRT PRINCEZE DIANE: Za njom su tugovali svi, ali on je najteže prihvatio da je više nema

Idi na 24sata

Komentari 26

  • OS98netko 29.04.2019.

    Normalno nece sigurno drzava

  • dino_d 29.04.2019.

    sad ce vjerovatno neku kaznu dobit

  • 28.04.2019.

    A baš sam komentirao neki dan gdje je voće i povrće. To u svakom filmu moraju rušiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare