To je to što me zanima!

Sjećate se Darije? Vodila je Big Brother i glumila u Bumerangu

Daria je od 2007. godine posvećena kazalištu. Članica je glumačkog ansambla 'Gradsko kazalište Trešnja'. Najviše voli raditi na dječjim predstavama i posuđivati glas u crtićima
Vidi originalni članak

Glumica Daria Knez Rukavina (43), koje se mnogi sjećaju po serijama 'Bitange i princeze, 'Dobre namjere' i 'Bumerang' te po vođenju prve sezone hrvatskog 'Big Brothera', više se ne pojavljuje toliko često na malim ekranima.

POGLEDAJTE VIDEO: Mila Elegović komentira seriju 'Bitange i princeze'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je ranije imala puno više televizijskih angažmana, Daria je od 2007. godine posvećena kazalištu. Članica je glumačkog ansambla 'Gradsko kazalište Trešnja', ali vodi i dječju emisiju 'Juhuhu' na drugom programu HRT-a.  

Tijekom karijere, Daria je surađivala s brojim hrvatskim kazalištima, kao što su Teatar Exit, . Satiričko kazalište Kerempuh, Mala scena, Žar ptica, ITD i Histrioni. Dobitnica je i brojnim glumačkih nagrada. 

Najviše voli raditi na dječjim predstavama i posuđivati glas u crtićima, a o privatnom životu ne govori često. Godinama je bila u vezi s kolegom Hrvoje Klobučarom, ali veza nije opstala.

Zaljubila se u redatelja Tomislava Rukavinu dok se snimala serija 'Bumerang' te se za njega tajno udala. Daria je sada majka dvije djevojčice. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • OšKavu 08.02.2021.

    Kako sam ja bio zaljubljen u ovu ženu. 👍👍👍

  • 20.01.2021.

    Bila mi jako slatka i simpa, kao klinjo se palio na nju!

  • 20.01.2021.

    Slatka , zgodna i simpatična. Više ne treba😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare