To je to što me zanima!

Vodimo vas na festival boja: Obojite Zrće po svom ukusu

Colors Sensation party prvi je događaj ovakve vrste u ovom dijelu Europe. Budite i vi dio senzacije i osvojite ulaznice za Colors Sensation party na Zrću!
Vidi originalni članak

Festival boja Colors Sensation party očekuje vas po prvi puta u Hrvatskoj 4. kolovoza na najpoznatijoj hrvatskoj plaži Zrće u klubu Kalypso. 

Na jedinstvenoj manifestaciji svi posjetitelji bacat će boje u zrak i tako stvarati neponovljivu vizualnu sliku. 

Nebo iznad Zrća će između 16:00 i 18:00 sati biti obojano nepreglednom količinom živih boja, a slika koja će se poslati u svijet bit će živopisna reklama za dobru zabavu i odličan provod na vrućim plažama. 

Colors Sensation party obilježit će osvježavajući Sensation okusi, rapsodija boja, dobra glazba i senzacionalan provod. Budite i vi dio senzacije i osvojite 5*2 ulaznice za festival. 

Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac sa svojim kontakt podacima i u pet riječi opisati na što vas asocira Sensation. Žiri u sastavu redakcije 24sata.hr i djelatnika Jamnice nagradit će najkreativnije među vama. 

Za dobru zabavu u Kalypsu zaslužan je Sensation s izrazito malo kalorija i prirodnim sastojcima, koji vjerno prati svoju krilaticu „'Okus koji razbija monotoniju“. 

Colors Sensation party prvi je događaj ovakve vrste u ovom dijelu Europe, a vjeruje se da će nekoliko stotina ljudi uživati u izazovu bacanja boja i nezaboravnom Sensation provodu.

Osjeti i ti senzaciju i dođi obojati svoj svijet.

Pravila i uvjete natječaja možete pročitati ovdjeNagradni natječaj traje od 27.07. do 31.07.2015. na portalu 24sata.hr.

Idi na 24sata