To je to što me zanima!

'Vodio sam je na kung fu film i prvi poljubac nije bio nešto'

Boris Novković žali što u karijeri nije uvijek bio principijelan i što je popustio gdje nije trebao. Neostvarena želja mu je snimiti duet s nekim od preostalih Beatlesa
Vidi originalni članak

Boris Novković (47) predstavio je novi singl 'Reci mi' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. Nakon male upale pluća vraća se koncertnim aktivnostima. Veliki koncert uz pratnju Zagrebačke filharmonije Boris će imati 8. svibnja u Lisinskom, a uz filharmoničare pratit će ga novi/stari band Dream project. 

- Nakon višegodišnje suradnje s Noćnom stražom odlučio sam se za promjenu zvuka. Trajali smo nekih devet godina. Ova promjena dat će mi novi vjetar u leđa i profinjeniji zvuk što je publika već imala prilike čuti i svidjelo im se - rekao je pjevač. U emisiji se prisjetio i nekih najvažnijih događaja u svom životu. 

- Prvi puta sam markirao u školi zbog nogometa. Igrali smo sa suprotnom smjenom i morao sam odabrati pa je ispalo markiranje - kazao je Boris, koji među dva omiljena koncerta ubraja jedan od prvih 1988. godine na Šalati te u Domu sportova uz gudače. 

Jedino što žali u svojoj karijeri je to što nije uvijek bio principijelan i što je popustio tamo gdje nije trebao, a neostvarena želja mu je snimiti duet s nekim od preostalih Beatlesa. Boris je priznao da se osjećao neobično dobro kad je svoju pjesmu prvi puta čuo na radiju, ali i da je to nekako prirodno jer je oduvijek osjećao da će to biti njegov poziv. No prvi poljubac mu i nije bio tako sladak. 

- Dogodio se u kinu i nije bilo nešto za pamćenje. U petom razredu odveo sam curu u dvoranu i gledali smo neki kung fu film - kaže glazbenik koji je svoje romantične manire očito razvio malo kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20.03.2015.

    Za snimiti duet sa nekim od preostalih Beatlesa uvjet je da ne falšaš...

  • pilimudac 19.03.2015.

    ovaj nikad u skolu nije nosio tenisice. posudjivao je uporno tenisice za "nogomet" od mog buraza jer je cuvao svoje cipelice "za komade" :-)

  • kung fu panda 18.03.2015.

    nekad omiljeni pjevač sad ga ne mogu smislit jer mi ispao jakss sa svojim postupcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare