To je to što me zanima!

Voditeljica G. Rancic ima rak dojke: Dijete mi je spasilo život

Talijansko-američka voditeljica okušavala je ostati trudna putem umjetne oplodnje. Za rak je saznala nakon što joj je liječnik savjetovao da prvo ode na mamografiju
Vidi originalni članak

Voditeljica E!Newsa je gostujući u NBC-jevoj emisiji 'Today' otkrila da ima rak dojke. Prije nego što joj je otkriven rak u ranoj fazi, Giulliana Rancic (36) pokušavala je ostati u drugom stanju putem umjetne oplodnje. Nakon dva neuspjela pokušaja, talijansko-američka voditeljica i njezin suprug Bill prekinuli su emitiranje svog reality showa 'Giulliana&Bill'. Kada se treći put odlučila podvgnuti metodi umjetne oplodnje jedan liječnik joj je savjetovao da prvo ode na mamografiju iako ona to nije planirala do 40. godine.

- Neću odustati. Želim imati dijete, ono mi je spasilo život - rekla je voditeljica koja će se tijekom ovog tjedna podvgnuti zakazanoj operaciji nakon čega je očekuje šest tjedana kemoterapije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SandaSever 22.08.2012.

    I meni je dijete spasilo život...slučajno me udario nespretno i napipala sam kvržicu...sada sam već pri kraju liječenja i nadam se da će sve biti OK

  • _Malibu_ 18.10.2011.

    Ajme baš mi je žao da kroz to sve prolazi. Mlađa sam nekoliko godina od Guliane, a ni ja još nisam bila na mamografiji, iako imam povijest u obitelji kad se radi o raku dojki. Ovih dana ću se sigurno naručiti, a ovo bi nas sve žene trebalo podsjetit da malo više obratimo pažnju na svoje zdravlje. Želim joj svu sreću u ozdravljenju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare