To je to što me zanima!

Voditeljica je isprozivala Kim: Znam da kradeš od Karleuše

Sukob između Kim Kardashian i Jelene Karleuše zbog sličnog modnog stila postao je glavna tema stranih medija. U showovima se izruguju reality zvijezdi
Vidi originalni članak

Voditeljica jednog od najpopularnijih showova u Americi, Wendy Williams (50), osvrnula se na sukob Kim Kardashian i Jelene Karleuše (36). Naime, nakon što je reality zvijezda obojila kosu u plavo, srpska pjevačica na svom ju je Instagramu optužila da kopira njezin modni stil. Domaćica spomenutog showa poručila je Kim da je otkrivena. 

- Uvjerena sam da Kim kopa po Instagramu i istražuje ljude s drugog kraja svijeta od kojih bi mogla kopirati stil i misli da to nećemo otkriti - zaključila je voditeljica Wendy. Njezina kolegica u showu se nadovezala na njezin zaključak. 

- Jelena Karleuša je u svijetu nešto poput Lady GaGe. Ima karijeru dugu dvadeset godina, a nedavno sam istraživala, Kim je čak i lajkala jednu njezinu fotografiju - rekla je. Nakon što je voditeljica isprozivala Kim, u studiju je nastao val oduševljenja. Svi su se smijali i pljeskali. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Amazonka_1 17.03.2015.

    kim je puno ljepsa od ove plasticnjace.

  • JackyBlack 17.03.2015.

    Karleusa nije jedina zena na svijetu obojana u plavo, i frizura od kim je puno, puno bolja.

  • Galeb i ja 17.03.2015.

    Kada bi komentirao ono sto zelim ,doboi bi od postovanog dozivotnu zabranu komentiranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare