To je to što me zanima!

Voditeljicu Jasminu Kos u Indiji 'napale’ svete krave

Voditeljica RTL-ovih "Vijesti" 20 je dana provela istražujući Indiju. Najviše su je fascinirale krave, s kojima se mimoilazila na svakom koraku
Vidi originalni članak

U tri tjedna prošli smo jako puno gradova. Indija je nevjerojatna zemlja suprotnosti. Toliko ljepote i bogatstva duha s jedne strane, a toliko siromaštva s druge. Boje i mirise Indije ne mogu vam ni opisati. Fascinantno je kako svi govore engleski, kaže Jasmina Kos (27). Voditeljica RTL-ovih “Vijesti” godišnji odmor provela je u jugoistočnoj Indiji s prijateljem. O kome je riječ nije željela otkriti.
Budući da su krave u Indiji svete životinje, Jasmina se mimoilazila s njima na svakom koraku.
- Imala sam i nekoliko 'bliskih’ susreta. Htjela sam se slikati s njima, a čim me je prijatelj snimio, druga krava je krenula prema meni. Morala sam bježati. Krave na ulici sa štandova s hranom jedu što hoće, prolaze kuda hoće, nitko ih ne dira - prisjetila se. Osim krava, fascinirale su je ptice.
- Ima ih na stotine, posvuda! Treštanje razne glazbe bollywoodskih filmova iz zvučnika postavljenih na ulicama sasvim je normalno. Još mi odzvanjaju u ušima - rekla je voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 13.05.2009.

    krava naletjela na kosa

Komentiraj...
Vidi sve komentare