To je to što me zanima!

‘Voice’ im je treća sreća, već su pokušavali postati zvijezde

Sara Barbarić natjecala se u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' kao i Dario Došlić koji je bio i u 'Supertalentu'. Samanta je objavila album, a Dino pobijedio na karaokama
Vidi originalni članak

Sara Barbarić (19) iz Omiša, studentica na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, nastupala je prije u realityju “Hrvatska traži zvijezdu”. 
Rock izvođači su joj prvi na listi omiljenih, a s bendom s kojim je nastupala u lokalnim kafićima znala je pjevati pjesme Magazina i Jelene Rozge.

Njezinu kolegi iz showa “The Voice - Najljepši glas Hrvatske” Dinu Petriću (20) iz Selca na otoku Hvaru kao dječaku je u požaru stradalo imanje. U glazbi je pronašao utjehu i smisao pa je nastupao kao član školskog zbora i s pop bendom Step. Prije dvije godine pobijedio je na karaoke festivalu i dobio nagradu od 10.000 kuna. Pjevao je pjesme “Na krilima ljubavi” Jaquesa Houdeka i “Kad žena zavoli“ Tonyja Cetinskog.

Riječanka Samanta Vrbljanac (41) osam godina je nastupala kao pjevačica na Kanarskim otocima. Rekla je da je 'Voice' zadnji vlak na koji uskače. S grupom Vamp je 1991. objavila album “Uspomene ljubavi”.

Inženjer poljoprivrede Dario Došlić (33) nastupio je 2011. godine u “Supertalentu” i u showu “Hrvatska traži zvijezdu”. Iskustvo je stekao u kazalištu Komedija u kojem je honorarni član pjevačkog ansambla.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Tinica30 26.01.2015.

    Samanta ima odličan glas,,ali da, sad više ne shvaćam nju baš..gore piše da je snimila album, pa šta onda onda više očekuje? Na ova show se prijave oni koji žele upravo to, snimit svoj album..a za nešto više, mora i dobro izgledat..a ona tu nije jaka...ima mlađih, zgodnijih itd itd..tako da sad mislim da možda bolje da je ona to preskočila...

  • blonde 26.01.2015.

    vrlo zabavan show, volim ga gledati, jer slušam lijepe glasove i parodije od strane mentora....odlični su....

  • felipe 26.01.2015.

    U najmanju ruku čudan show po meni...najbolji su mi kandidati, koji su već bili po svim mogućim emisijama tog tipa...što idu na kartu "zakona velikih brojeva"? A žiri, ne znaju kako bi se više prenemagali, komentari na pjevanje, uvlačenje žešće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare