To je to što me zanima!

Vojnik o Kate Middleton na 'fejsu': Ona je uštogljena krava

Cameron Reilly (18) na ovaj potez odlučio se nakon što ga je Kate izgrdila. Kraljevskoj vojsci pridružio se prošle godine. Neće ga biti na kraljevskom vjenčanju
Vidi originalni članak

Vojnik Kraljevske vojske dobio je otkaz nakon što je Kate Middleton (29) na Facebooku nazvao uštogljenom kravom. Naime, Cameron Reilly (18) na ovaj potez odlučio se nakon što ga je Kate izgrdila. Osim što je izvrijeđao buduću članicu kraljevske obitelji, zapitao se i koga je uopće briga za Kate. 

- William (28) i Kate u petak su samo prošli pored mene, dok mi je ona samo mahnula  a da čak nije ni gledala u mom smjeru. I onda ja nisam dovoljno dobar za njih - napisao je ljutiti Cameron koji se kraljevskoj vojsci pridružio prošle godine. Da nije dobio otkaz u petak bi bio jedan od stotine vojnika koji će sudjelovati na svadbenoj svečanosti u petak. 


Idi na 24sata

Komentari 20

  • PEPA_3 16.05.2011.

    hahahahahahaah:s jako smiješno.. zapravo uopće nije smiješno.... a i taj vojnik isto izmišlja... ko zna jel sve to istina i jel su mu debelo platili ( oni koji mrze kate)'''''???? A to da ga nije niti pogledala?! hahahahaha.... pa od milijardu tisuća ljudi nemože svakog pogledati.... hello????

  • durango11 26.04.2011.

    Sponzorusa...Made in UK :))

  • durango11 26.04.2011.

    Ta Kate je nezaposlena cura bez ambicija koja ima srece da je ulovila princa...nije ona cekala toliko dugo bez razloga da je bio neki obicni smrtnik davno bi ga nogirala

Komentiraj...
Vidi sve komentare