To je to što me zanima!

Vojvotkinja Kate je ponovno pokazala fantastične noge...

Nasmijana buduća kraljica stigla je u još jednoj elegantnoj haljini bijelo-zelene boje, a čini se kako u posljednje vrijeme voli pokazati nešto više kože
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa (41) posjetila je događaj kako bi se susrela sa zdravstvenim radnicima koji sudjeluju u novoj terenskoj studiji koju je financirao Centar za rane godine Kraljevske zaklade u Nuneatonu u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nasmijana buduća kraljica i surpruga princa Williama (40) stigla je u još jednoj elegantnoj haljini bijelo-zelene boje, a čini se kako u posljednje vrijeme voli pokazati nešto više kože, unatoč strogim, kraljevskim pravilima.

Ovoga puta, Kate je imala prorez koji je u nekoliko situacija otkrio njene vitke noge, a na nogama je nosila bijele salonke na višu petu.

Ranije je u rozom odijelu otkrila dekolte, ali i veći dio nogu u tamnozelenoj haljini koju je nosila također u službenom izlasku.

Kate od mlađih dana poznata kao velika ljubiteljica sporta i zdrave prehrane, što se itekako vidi.

DESETLJEĆE STILA 10 godina stila vojvotkinje Catherine - s godinama na dvoru haljine postajale sve duže

Dan započinje uvijek istim smoothiejem koji je kombinacija kelja, alge spiruline, listova zelenog čaja, špinata, korijandra, zelene salate i borovnica. Zatim slijedi doručak sa suprugom i njihovo troje djece, a princeza obožava zobene pahuljice. 

Što se tiče vježbanja, Kate trči, pliva, biciklira, a obožavaju i jogu i brze te intenzivne HIIT treninge. Miljenica Britanije svojedobno je bila kapetanica ženske hokejaške ekipe na travi i ima zavidnu izdržljivost.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • langweilig 17.06.2023.

    Mrsava, da

  • mars7 17.06.2023.

    kate je zgodna zena

  • liliZG2.0 17.06.2023.

    ajme , vidio joj se gležanj,...što ćemo sada?

Komentiraj...
Vidi sve komentare