To je to što me zanima!

Vojvotkinju Kate je zgrozila barbika: Čekajte, to sam ja?

Djevojčica Dayni Miller pokazala je vojvotkinji plastičnu lutku nalik na nju. Kate Middleton nije bila zadovoljna tom usporedbom pa se samo kiselo nasmijala
Vidi originalni članak

Ne! O ne! To sam ja? To bih trebala biti ja? Zar moja kosa uistinu tako izgleda?, začuđeno i sa zgražanjem vidljivim na licu rekla je Kate Middleton (31) Dayni Miller (11), koja joj je pokazala plastičnu lutku nalik na nju.

Djevojčica se posramila, a vojvotkinja od Cambridgea kiselo se nasmijala. Lutka koja se zove Princeza Catherine vrlo je slična pjevačici Cheryl Cole u jednoj od onih reklama za šampone, lakove i boje za kosu L’ Oreal. Dayna se pohvalila kako je lutku, koja košta 135 kuna, dobila kao božićni dar od mame Sharon.

- Rekla sam vojvotkinji da je puno ljepša od lutke i da njezina kosa ne izgleda tako veliko i bujno - pohvalila se Dayna novinarima. Ona je, baš kao i njezina mama, obožavateljica kraljevske obitelji i sakuplja njihova pisma. Dosad je na adresu kraljevske obitelji poslala desetak pisama, a odgovorili su joj na sva. Dobila je pismo čak i od kraljice Elizabete II. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • LIGHTS 08.04.2013.

    Ja sam slučajno naišla na snimku tog događaja, i Kate je kroz osmijeh pitala nešto kao: "does it really look like me" i svi su se nasmijali, jer to je i bila bezazlena šala, svi koji govore da ona to nije trebala reći pred curicom, nemaju pojma o ćemu se priča radi.

  • AntonTrdić 08.04.2013.

    a lutka nacerena koda je posnivala onaj parfem od jokera u batman filmu hahaah

  • KimYongSung 08.04.2013.

    Boli me neka stvar za kraljevsku obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare