To je to što me zanima!

Vole istu odjeću: Russell je u 'Jadnicima' ista Britney Spears

Crowe u filmu glumi francuskog policajca iz 19. stoljeća. U odori podsjeća na stjuardesu koju je Britney nosila u spotu za pjesmu 'Toxic'. Imaju i slične kape
Vidi originalni članak

Hej Britney, jesi li vidjela Russella? Isti je ti, napisao je na Twitteru jedan obožavatelj pjevačice, a Russell Crowe (48) taj je 'tweet' objavio i na svom profilu. 

Crowe u 'Jadnicima' glumi okrutnog francuskog policajca iz 19. stoljeća. U odori podsjeća na stjuardesu koju je Britney Spears (31) glumila u svom spotu za pjesmu 'Toxic'. Oboje imaju odore plave boje i na glavi imaju kape koje su jako slične. Usporedba s pjevačicom glumca je nasmijala. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Meghara 23.01.2013.

    Na ovom portalu bi članci trebali imati ocjenu Dobar i Loš kao i komentari, mislim da bi onda pisalo Poštovani navinaru, ovaj članak nije dobar za mentalno zdravlje čitatelja, nađite nešto pametnije. Zbilja? On se obukao kao ona... Di ovo sve neće otić. Nema pamtnijih tema pa izmišljaju.

  • pero_zmaj 22.01.2013.

    jedva sam primjetio tko je tko :)

  • black_graphic 22.01.2013.

    čovjek bi pšomislio da je Vritney popuilarna koliko ju 'vrte' na 24 sata!! presmiješno!!! To neki fanovi rade u ovom šrotu od novina

Komentiraj...
Vidi sve komentare