To je to što me zanima!

Popularni smo: Sada i vrckavi Borat hoće bušiti kondome

ČOVJEK S TISUĆU LICA Producentska kuća Sache Barona Cohena bori se za autorska prava komedije “Svećenikova djeca”. Komičar bi htio glumiti don Fabijana
Vidi originalni članak

Jako me veseli što je interes za ‘Svećenikovu djecu’ prešao granicu zemlje, ali ako mjerimo uspjeh moje komedije po broju gledatelja, ona ga je već postigla, rekao nam je redatelj filma Vinko Brešan (48).

Nakon što je Brešanova komedija o svećeniku koji na dalmatinskom otoku buši kondome kako bi povećao natalitet postala najgledaniji domaći film u 21. stoljeću, inozemni producenti su se zainteresirali za kupnju autorskih prava.

Zagrebačka producentska kuća Interfilm već je dobila nekoliko ponuda. Jedna od njih je i od tvrtke Wild Bunch u kojoj su, navodno, uvjereni kako je uloga don Fabijana, kojeg igra Krešimir Mikić (39), kao stvorena za Sachu Barona Cohena (41), slavnog Borata.

- Za sada vam ne mogu otkriti mnogo - rekao je Ivan Maloča, vlasnik producentske kuće Interfilm.

Nastavlja kako je bio siguran da će film postići uspjeh na domaćem tržištu, ali čak je i njega iznenadio toliki interes svjetskih filmaša.

Dodaje kako bi mu bilo drago da upravo komičar Sacha Baron Cohen bude glumac koji će igrati glavnu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nina04 30.04.2013.

    Pa da li je film dobar ili ne najviše se očituje po tome koliko je gledan tj koliko je napunio kasu.Naravno da to nije mjerilo i kvalitete ali film se i snima da bi bio gledan.

  • mihaela1000 30.04.2013.

    Aaaaa, možda on napravi bolji kraj.... Meni je cijeli film super, al zadnjih 15 minuta mi se smrklo.... Al film je fakat jedan od najboljih naših

  • Intergalaktički Gigaimperator 29.04.2013.

    Aladeen motherfu*ker!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare