To je to što me zanima!

Voli luksuz: Ronaldova Georgina pozirala s torbom od 44.000 kn

Manekenka voli luksuzne stvari, isto kao i njezin odabranik Cristiano. Za dobru torbu nije joj teško iskeširati i nekoliko tisuća kuna. Trenutno odmara u Italiji pa je i za tu priliku odabrala skuplje odjevne kombinacije
Vidi originalni članak

Manekenka Georgina Rodriguez (26) uživa na brodu ploveći morem, a čak i za tu priliku brine o svojim modnim kombinacijama. Odjenula je bijelu haljinu koja joj je istaknula obline, na glavu je stavila šešir te obula sandale. 

Trenutačno je na odmoru u Italiji pa je kasnije pozirala i sa svojom kćerkicom Alanom Martinom. Kraj nje je na podu bila torba marke Louis Vuitton iz kolekcije 2019. godine koja zapinje 'za oko'

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina trenira 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luksuza nikad dosta pa je tako Georgina za ovu torbu 'iskeširala' pozamašan iznos. Na internetu ju je na nekim stranicama moguće pronaći po cijeni od 44 tisuće kuna. Inače je ova torba iz muške kolekcije, no čini se kako ju je manekenka poželjela i za sebe.

Ljubitelj skupocjenih torbi je i njezin odabranik Cristiano Ronaldo (35). Jednom se prilikom u privatnom avionu fotografirao s Birkin torbom ispred nogu.

Par je u vezi tri i pol godine, a nerijetko se počaste skupocjenim stvarima i putovanjima. Georgina često o tome obavještava svoje pratitelje na Instagramu. 

Objavljuje fotografije na kojima pozira uz plažu, bazen, na brodu, pored aviona... 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sake333 04.07.2020.

    Ma boli nas ona stvar

  • greenday 04.07.2020.

    A neš torbe, ni mobitel ne stane u nju.

  • kužibaba 03.07.2020.

    Sta nije ona trgovkinja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare