To je to što me zanima!

Voli sportske izazove i odjeću: Iva šopingirala u novoj trgovini

Na otvorenju nove Top Sport trgovine u Avenue Mallu osim voditeljice Ive Šulentić stiglao je i hrvatski veslački četverac dok je Mario Valentić vodio program
Vidi originalni članak

U zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall u subotu je otvorena nova Top Sport trgovina u kojoj se mogu kupiti vodeći svjetski brendovi poput Adidasa, Nikea, Reeboka, File, Diadore i Regatte. Na otvorenje dućana koji nudi širok izbor odjeće i obuće za sportaše i rekreativce došao je i poznati hrvatski veslački četverac, Valent Sinković, Damir Martin, Martin Sinković i David Šain koji nakon četiri olimpijske medalje i 14 medalja sa svjetskih prvenstava uskoro odlaze na Olimpijske igre u London.

Osim njih na otvorenju je bila i Iva Šulentić te nogometni freestyler Miran Pirner koji je oduševio posjetitelje svojom izvedbom s loptom. Uzvanici su se zajedno s glumcem i voditeljem Mariom Valentićem okušali i u kvizovima, animacijskim igrama i sportskim izazovima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • feba 03.04.2012.

    Kaj nije bilo drugih ljudi,mislim onih ,,običnih,,?

  • 03.04.2012.

    Jeftine, jadne i iritantne fore za priglupe kupce (a takvih je sve više). Baš me boli džon ako je Iva tamo kupila steznik za guzicu ili onaj nabildani Valentić sirutku u prahu za napumpavanje.

  • chimpa29 03.04.2012.

    Zvijezda li... zašto nisam bila tamo? Oh ne... da barem dotaknem ove zvijezde navedene u članku, koji autogram ako pokupim i mogu mirno nastaviti život sa tim saznanjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare