To je to što me zanima!

'Voljela bih da me snimaju dok rađam i dok mi izlazi posteljica'

Kako već ima iskustva u reality showovima, Kendra Wilkinson zaključila je da bi bilo posve u redu da je snimaju dok rađa jer njoj to neće biti ni najmanje neugodno
Vidi originalni članak

Kendra Wilkinson (28) u drugoj trudnoći ima jake mučnine i umorna je. Stalno joj se jede određeni sir. Sve je to ispirčala medijima. Nju i supruga Hanka Basketta kamere su snimale cijeli dan i noć tijekom snimanja reality showa 'Kendra' pa stoga ne čudi što je bivša playboyeva zečica pred njima već potpuno opuštena. Toliko opuštena da je čak voljna prijeći granicu koju nije prešla ni reality zvijezda Kim Kardashian (33).

- Želim da sa mnom u rađaonicu ide kamerman i snimi me dok ću rađati. Ne vidim u tome ništa čudno, ja sam se na kamere potpuno navikla i neće mi biti neugodno - rekla je Kendra. 

Planira roditi carskim rezom i želi da kamera sve to uhvati, naročito trenutak kad će izaći posteljica.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • jabuka5 06.03.2014.

    baš , šta vredi što je lijepa , kad je malo pametna, porod je ,,velika i časna stvar,,,,,, moli Boga da bude sretan , a ne fantazirati i gluparati ,, koja žena.....neču ništa reći ružno , jer ,,,,,,trudna je , a trudnice su mi jako drage.......

  • štajeovoljudimoji 05.03.2014.

    Nek bude faca pa odradi prirodni porod bez epiduralne, s dripom i pet-šest sati trudova, pa nek se onda raskereči na onom stolu i nek to sve snimaju. I sve to uz smješak i besprijekornu šminku.

  • mdoroslo 05.03.2014.

    Ćerce moja neće ti se svidit, viruj mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare