To je to što me zanima!

Voštani Meghan i Harry slave Božić u blagdanskim vestama

Pred Božić je muzej imao prezentaciju za medije i posjetitelje, a javnost, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama nije baš oduševljena kraljevskim replikama...
Vidi originalni članak

Muzej Madame Tussauds predstavio je početkom prosinca nove voštane figure princa Harryja (34) i njegove trudne supruge Meghan Markle (37).

Posjetitelji muzeja su se složili da su njihove voštane varijante jezive jer im glave nisu proporcionalne s tijelom. To se dogodilo zbog toga što ovog puta nije riječ o lutkama već o stvarnim ljudima koji su nosili voštane maske kraljevskog para. Pred Božić su imali prezentaciju za medije, a javnost, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama nije baš oduševljena.

Za to vrijeme, prava Meghan uživa u božićnom ugođaju u kraljevskoj palači. Već tradicionalno, cijela britanska kraljevska obitelj predvođena s kraljicom Elizabetom II. (92), na božićno jutro odlazi na misu u crkvu St. Mary's Magdalene u Norfolku. 

Kraljica je stigla sa sinom, princom Charlesom (70), a pridružili su im se najpopularniji članovi obitelji princ William (36) i princ Harry sa svojim suprugama.

NIJE DUGO TRAJALO Meghan u 'akciji': Ponovno je aktivirala profil na Instagramu

Zbog napisa o njihovoj netrpeljivosti, svi su gledali u Meghan i Kate Middleton (36). Čini se kako su se njih dvije sasvim dobro slagale, a modni časopisi su se raspisali o njihovim odjevnim kombinacijama i u tom 'modnom dvoboju' proglasili Kate pobjednicom jer je izabrala smjelu crvenu boju.

PONUDA KAO U KLUBU Samo alkohol za Božić: Charles pije višnjevac, Kate dobar viski

Božić u britanskoj kraljevskoj obitelji doista je drugačiji zbog raznih pravila, ali posebnijim ga čini i ponuda pića koja je obavezna u to doba na imanju. Naime, svaki član obitelji ima omiljeno piće koje konzumira u blagdansko vrijeme, a začuđujuće je da svi vole alkohol.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jack_daniels_1 25.12.2018.

    Strava i užas, ali i mi imamo slične spomenike.

  • marquez 25.12.2018.

    Hahaha...Meghan u licu svjetlija nego Harry...kao da se srame njene boje. Šta će tek biti kad se rodi potomak sa frizurom na spiralice...

  • lolitta 25.12.2018.

    Znaci, strasno 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare