To je to što me zanima!

Vozač: 'Čuo sam ju kako moli Weinsteina da ju ne ozlijedi...'

NOVI DETALJI Mickael kaže kako ju je Harvey kasnije odveo na seks u hotel, dok je njegova trudna supruga Georgina Chapman spavala u susjednoj sobi
Vidi originalni članak

Bivši vozač Harveya Weinsteina (65) tvrdi kako je filmski producent prije nekoliko godina u Cannesu doveo nepoznatu ženu na seks u auto nakon što su oboje partijali na jahti.

- Čuo sam ih kako se seksaju, a ona je vrištala ‘Nemoj me ozlijediti’ - rekao je Mickael Chemloul. Dodaje kako ju je Harvey kasnije odveo na seks u hotel, dok je njegova trudna supruga Georgina Chapman (41) spavala u susjednoj sobi. 

Na rođendanskoj zabavi Naomi Campbell je skoro umro kad mu je popustio želučani prsten koji je dao ugraditi kako bi smršavio - kaže vozač.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • StjepanPosavec 23.10.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 23.10.2017.

    svi sad napadaju dotičnog, a što je sa tim svim famoznim glumicama jel se iko pita jel imaju neku kvalitetu ili su iskoristile da se preko svoje pi.. probiju i dobro zarade..jer glumačke vještine jednostavno nemaju...krivica nije njegova nego njihova, one su te koje su nešto trebale odnosno željele..a to je laka zarada i brzo napredovanje u filmskom svijetu...i koliko vidimo sve su uspjele znači čovjek im je pomogao da budu slavne i bogate..neznam u čemu je problem...i znamo onu staru izreku poslije jeb...nema kajanja...i usput takvih ima kod nas koliko želite čak su i snimale porno uradke..

  • franjo54 23.10.2017.

    Kad neka zena dodje polugola i sama na neku javnu priredbu i kao takva javno privlaci pozornost na sebe zar nije to samo po sebi izazivanje vraga Nismo mi muskarci napravljeni od kamena pa da to mozemo ignorirati. Ako je takva zena svojevoljno i bez prisile pristala na flert sta je za ocekivati od napaljenog muskarca. Kad je ljubav prestala onda proradi savjest i to par godina kasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare