To je to što me zanima!

Vozač Toše Proeskog mora u zatvor na dvije godine...

Skoplje: Georgijevski je plakao u sudnici. Kaže da nije spavao za volanom te kako je držao dovoljan razmak od kamiona. Žalit će se na presudu
Vidi originalni članak

Georgij Georgijevski, vozač VW Touarega u kojem je u listopadu 2007. poginuo Toše Proeski, rasplakao se u sudnici  u Skopju. Sud ga je osudio na dvije godine zatvora. Smatraju ga krivim za prometnu nesreću u kojoj je poginuo Toše Proeski. Do kraja suđenja tvrdio je da nije kriv za prometnu nesreću.
- Nije točno da sam spavao za volanom prije nesreće. Ja sam izgubio brata i već sam kažnjen. Toše će uvijek biti sa mnom i živjet će u meni - rekao je kroz suze Georgijevski, koji se cijelo vrijeme držao za glavu. Njegova odvjetnica tražila je ponovno vještačenje Touarega. Sud je to odbio.
- Dokazalo se da Georgijevski nije kriv za nesreću. Nije se utvrdilo da je vozio 152 km/h i da nije držao potreban razmak.  - rekla je njegova odvjetnica. Javna tužiteljica smatra otežavajućim to što Georgijevski ne osjeća odgovornost za nenadoknadiv gubitak kako za obitelj Proeski tako i za cijelu državu.
- Ne možemo zatvoriti oči pred činjenicom da je Georgijevski upravljao autom prevelikom brzinom i da nije držao potrebni razmak od kamiona ispred sebe - rekla je tužiteljica.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • daniela77 23.10.2009.

    Ovo sam zaboravila ,malo si kotradiktoran,prvo kazes da te nije briga za makedoniju ,za da bi me posle prozvao da sam mirno posmarala rat sa ekrana ,helou nema logike traziti od nekoga da se zabrine za nesto tvoje, ako tebe uopste ne interesira nesto njegovo,jel su vasi osecaji na nesto visem nivou pa ajde da ih stavimo na piedestal.

  • daniela77 23.10.2009.

    ti si napisao ovo"al sa osobama kojima arkanova Ceca dolazi na sprovod nemam bas nista zajednicko"na sta se i odnosio moj komentar, jer je ova cista glupost .Na sprovodu mogu da ti dodju i prijatelji i neprijatelji ,ti nemas nikakvu kontrolu tu ,niti neko drugi ima.A da, kao sto gledas po minusima ni tvoje misjenje nije bitno.

  • user_34983 22.10.2009.

    prepoznaj se. tvoje mišljenje nije bitno. udaja tijekom rata dok taj vojskovođa pali vukovar nije samo hir. no ti si to razdoblje prespavala mirno sve to gledajući na tv-u. by the way, nitko i nije bio rekao da mu je prijateljica. pažljivije čitaj. naravno, ako znaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare