To je to što me zanima!

Vratila se humanitarnom radu dva mjeseca nakon operacije

Na ulazu u izbjeglički logor na turskoj granici sa Sirijom dočekali su je s 15 metara dugačkim transparentom na kojem je pisalo “Dobro došla, najbolji anđele na svijetu”
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (37) posjetila je izbjeglice na turskoj granici sa Sirijom. To je njezino prvo putovanje nakon što je odstranila obje dojke. Na ulazu u izbjeglički logor dočekali su je s 15 metara dugačkim transparentom na kojem je pisalo “Dobro došla, najbolji anđele na svijetu”.

Glumica je u bilježnicu zapisivala sve što su joj govorili i obećala im je poslati pomoć.

- Međunarodna zajednica ne pomaže dovoljno Sirijcima koji su zatečeni najvećom ljudskom tragedijom današnjice. Ovim ljudima je neophodna dodatna pomoć. Usporedo se mora pronaći i političko rješenje sirijskog pitanja - poručila je glumica koja planira nastaviti posjet Jordanu u kojem će obići brojne izbjegličke centre i sastati se s jordanskim visokim dužnosnicima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • edit1 21.06.2013.

    mislim da bi se više njih moralo promovirati po novinama mislim na one koji pomažu jer iskreno dok tako vidim nekog da pomaže dobijem i ja volju za tim i vidim da ima još ljudi kojima je stalo,a recimo dok se to ne vidi, dakle anonimne donacije(i to je ok),ali to ne može potaknuti ljude na pomoć jer za njih neznamo i nekako si čovjek onda misli da ih i nema.a svi vi koji pljujete po angelini,vjerojatno doma sjedite i ne radite ništa po tom pitanju(mislim ne pomažete)dok ona ne sjedi doma i kuka. ako i sebe promovira,neka,ali usput i pomaže.

  • Živorad 21.06.2013.

    Plastična.

  • GoldenEye 21.06.2013.

    prekasna izvana kao što je iznutra.KRALJICA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare