To je to što me zanima!

Vrbuju je Rusi: Emilia je dio kampanje protiv silovanja

Glumica koja u hit seriji “Igra prijestolja” tumači Daenerys Targaryen nije ni znala da je Jakov Silin, Putinov pristaša, nezakonito iskoristio njezino lice za kampanju
Vidi originalni članak

Kandidat za gradonačelnika Jekaterinburga s interneta je uzeo fotografiju junakinje serije “Igra prijestolja” i neovlašteno je iskoristio u političkoj kampanji kako bi pridobio što više glasača.

- Ne bojim se noću sama hodati gradom. Napokon sam sigurna. Ulice su dobro osvijetljene i više ne moram strahovati hoće li me netko napasti i silovati - piše na plakatima ispod fotografije Emilije Clarke (26), koju su u političkoj kampanji preimenovali u studenticu Anju. Glumica koja u hit seriji “Igra prijestolja” tumači Daenerys Targaryen nije ni znala da je Jakov Silin (54), pristaša Vladimira Putina, nezakonito iskoristio njezino lice za kampanju suzbijanja nasilja i silovanja na ruskim ulicama. Krađa fotografije razbjesnila je fanove.

- Mogli ste se barem potruditi i uzeti fotografiju manje poznate glumice ili anonimne djevojke. Sramite se, pravi ste lešinari - neki su od komentara Emilijinih obožavatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • greys anatomy 18.08.2013.

    Katastrofa,neka ga tuži (čuo sam da je ona Milanova odvjetnica jako dobra)

  • emma123 17.08.2013.

    ma daj, od toliko ljudi u Rusiji, sigurno su pronašli barem desetak dvojnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare