To je to što me zanima!

Vrckasti svećenik vjenčao Stipu iz grupe Hladno pivo

Svećenik je na vjenčanju ispričao kako bi Stipe sigurno njega zaprosio da je žensko i to zato jer ga je oduševilo njegovo poznavanje Hladnog piva
Vidi originalni članak

Stipe Mađor Božinović, član grupe Hladno pivo, vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Teom Jurasović. Crkveno vjenčanje u katedrali sv. Marka u Makarskoj predvodio je mladi svećenik Ante Prnjak pred brojnim uzvanicima; obitelji mladenaca, prijateljima i članovima poznate punk grupe.
- Stipe, nestrpljiv si. I majka ti pjeva brže od ostalih čekajući da se oženiš. Ja sam žurio sa sela danas gdje sam trgao grožđe kako bih te vjenčao - rekao je svećenik izazivajući smjeh prisutnih.
U svom nadahnutom govoru, u kojem je mladencima razbio svaki trag treme, svećenik je ispričao i zgode s priprema za brak.
- Kad sam Stipi pokazao da znam sve tekstove pjesama njegovog benda, bio je oduševljen. Da sam žensko, sigurno bi me zaprosio, zaključio je svećenik pridonoseći općem veselju u crkvenim klupama.
Članovi Hladnog piva ovaj su put izabrali zadnje redove.
- Mi smo svoje odradili sinoć na koncertu u Splitu kad smo Stipu natjerali da na pozornici radi sklekove. Nismo mu spremili nikakvu spačku za danas. Ovo je ipak njegov dan i prepustili smo sve njegovim prijateljima s kojima je odrastao - rekli su članovi benda koji su dio ceremonije proveli u obližnjem restoranu na piću. Frontman grupe Mile Kekin slavlju se pridružio kasnije u hotelu "Dalmacija" gdje je organizirana svečana večera.

STIPI NA MOMAČKOJ VEČERI BILO OKO 4000 LJUDI
U Spaladium Areni pjevali su Hladno pivo, Psihomodo Pop, Damir Urban, Marijan Ban... Okupilo se oko 4000 ljudi. Koncert “Adio lito” bio je i momačka večer trubača Hladnog piva Stipe Mađora.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lalaxy 05.10.2009.

    ovo ljeto sam bila u makrskoj an misi...predvodio je ovajsvecenik...slazem se vrckast je...ali odlican

  • trrtrrt 04.10.2009.

    Jel su posluzivali hladno pivo?

  • KujtimShalja 04.10.2009.

    Urban je izgledao neobično vedar i nasmijan

Komentiraj...
Vidi sve komentare