To je to što me zanima!

Vremena su se promijenila: Nije ni važno je li djevica ili ne

Dianin ujak objavio je da je ona nevina, a za Kateino djevičanstvo nitko i ne pita. Na promjenu stava utjecali su skandali princa Charlesa i do braka nevine Diane
Vidi originalni članak

Da, djevica je, odgovorio je uoči prošlog 'vjenčanja stoljeća' Lord Fermoy, ujak Diane Spencer, na pitanje koje je zabavljalo britansku javnost.

Točno 30 godina poslije djevičanstvom kraljevske mladenke nitko se ne zabrinjava. Dianin i Charlesov sin, princ William (28) i Kate Middleton (29) u vezi su osam godina, a od jeseni žive zajedno na otoku Anglesey u Walesu. Zaručili su se u Keniji.

- Danas ljudi uglavnom smatraju da se mladi trebaju iživjeti i živjeti zajedno prije braka, a kraljevska obitelj shvaća da je prednost biti normalan - kaže povjesničarka Deborah Cohen. 

Dodaje da je djevičanstvo mlade bilo nepisano pravilo, a na promjenu stava utjecali su skandali princa Charlesa i do braka nevine Diane.

Vjenčanicu će pokazati tek na svadbi

William i Kate vjenčat će se u petak, 29. travnja, u Londonu u Westminsterskoj opatiji, gdje se krune britanski monarsi. Trgovine su preplavili majice, šalice, žlice, svijećnjaci, vaze, plišani medvjedići, pa čak i toaletni papir s njihovim likom. Trenutačno je najveći hit lutka kraljevske zaručnice koju je odjenulo sedam poznatih dizajnera, a cijena joj je 290 kuna. Najvažnije pitanje je kakvu će vjenčanicu imati Kate. Taj se podatak čuva poput državne tajne. William će nositi vojnu uniformu, no kraljevska obitelj nije otkrila kakvu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dusansk 09.04.2011.

    A gdje piše da je nevina ??? Šta odmah svi lajete !!!

  • baka22 09.04.2011.

    nema danas 10 djevica starijih od 20 god,s tim da lice na nesto

  • Feel 08.04.2011.

    molim vas,kakve su to gluposti? 8 godina bit u vezi,i ne biti intiman s tom osobom je nemoguce evo,garantiram da je nemoguce. zato nemojte nas nasmijavati. ma nema ona 9 godina brate,29 ej,to je zena koja je 8 godina u vezi...smijesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare