To je to što me zanima!

Vremeplov seksi Lidije Bačić: Koliko se promijenila do danas?

Pjevačica je na Instagramu objavila dvije kolaž fotografije. Na jednoj možemo vidjeti kako je izgledala 2013. i 2016. dok je na drugoj pokazala look iz 2015., odnosno 2017.
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (32) gotovo svakodnevno svoje fanove na društvenim mrežama časti 'vrućim' prizorima, a sada je odlučila nakratko otputovati natrag u prošlost.

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je na Instagramu objavila dvije kolaž fotografije. Na jednoj možemo vidjeti kako je izgledala 2013. i 2016. godine, dok je na drugoj pokazala svoj look iz 2015., odnosno 2017. godine.

Svoje je pratitelje pitala koji fotografija im se najviše sviđa, a većina je zaključila da njihova Lile uvijek izgleda sjajno.

Podsjetimo, Bačić se nedavno na društvenoj mreži obračunala sa svojim hejterima te im poručila da nema sponzora niti mrlja u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • DenaBuric 31.10.2017.

    Žena ima stas i glas, pune koncerte i milijunske hitove na you tube. Kad netko priča loše radi to iz jala jer je lako otići na njen instagram ili you tube i vidjeti koncerte i uspjehe.Naravno da nekima smeta uspješna cura bez mrlja u karijeri.Lille je zakon :)

  • korisnik1234567 31.10.2017.

    Fascinantan je trud hejtera koji daju na svaki dobar komentar o Lille milijun minusa a na svaki los milijun lajkova :)Nikome na portalu ne daju toliko komentara i to samo Lidiju čini još vecom i puni joj koncerte i slavu, a i čini je najklikanijom i najkomentiranijom na svakom portalu Znaci da hejteri u biti rade za Lidiju nesvjesno joj pune dzepove😂Lille vas je sve poderala💪

  • brajdas 30.10.2017.

    ha ha samo je šira između nugu

Komentiraj...
Vidi sve komentare