To je to što me zanima!

Vrijeđali je zbog debljine: Suze ronim u svom avionu od tuge

Je li ova Gabourey zbilja debela ili se samo meni tako čini, jedan je od ružnih komentara o izgledu glumice Gabourey Sidibe na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Glumica koja se proslavila u filmu 'Precious' prošetala je crvenim tepihom u Los Angelesu kao i brojne druge zvijezde. Gabourey Sidibe (31) za dodjelu Zlatnih globusa odjenula je dugu bijelu haljinu koja je istaknula njezin višak kilograma, što je na Twitteru izazvalo brojne ružne komentare o njezinom izgledu.

- Je li ova Gabourey zbilja debela ili se samo meni tako čini - jedan je od komentara na društvenim mrežama.  

No, glumica je pronašla način kako će im svima odgovoriti. 

- Zbog onih koji tako zlokobno komentiraju moj izgled, prošle sam noći ronila suze u svom privatnom avionu na putu do posla iz snova - zaključila je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 186

  • fernandooo 15.01.2014.

    Nije joj lako i nitko ne bi volio biti u njenoj koži pa vjerojatno ni ona sama. Ima puno drugih dobrih stvari (npr. pametna je i duhovita) pa joj je zato ipak malo lakše (meni je smiješno i što se zove Gabor, ali to je lokalnog značaja).

  • StjepanValjak 15.01.2014.

    Istina je,da nije tako debela nebi ni imala posao iz snova.Ima ga zahvaljujući svom izgledu.Kada bi omršavila bila bi poput mnogih mršavih obojenih cura koje nikoga ne zanimaju.Osim možda porno industriju,a tu sumnjeam da bi uspjela doći do aviona.

  • eddy1973 15.01.2014.

    Znači ona je vlasnica Antonova koji je bio u Zagrebu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare