To je to što me zanima!

Vrijeme za 21. stoljeće: Hoće li novi 007 biti agentica Bond?

Rosamund Pike bila bi i više nego počašćena ulogom. Ona je 2002. glumila Bond djevojku Mirandu Frost u filmu 'Umri drugi dan'. Među naslijednicima je i Idris Elba
Vidi originalni članak

Britanski političar Ed Miliband (46) iz Stranke laburista rekao je da je krajnje vrijeme da Bond zakorači u 21. stoljeće i postane žensko. Rosamund Pike (36) je fenomenalna glumica koja to apsolutno može odglumiti. 

Novinari su pitali Pike za komentar, na što je ona rekla da bi bila i više nego počašćena. Ona je 2002. glumila Bond djevojku Mirandu Frost u filmu “Umri drugi dan”. Među kandidatima za naslijednika je i Idris Elba (42), za kojeg je Roger Moore (87) rekao: "Nije problem što je crnac nego nije dovoljno britanski džentlmen".

Idi na 24sata

Komentari 49

  • hrvatskiidiot 02.04.2015.

    znači prvo bond kojeg neću gledati

  • ispravak_navoda 02.04.2015.

    i political correctnes gluposti. mislim da su i onaj film Annie remake-ali sa malom crnkinjom. smeh

  • Aqamarinne 02.04.2015.

    Angelina bi bila idealna Bond djevojka, već je glumila kao specijalna agnetica u "Gospodin i Gospođa Smith" i to je stvarno dobro odglumila čak je snimala neke scene koje inače rade kaskaderi, tako da mislim da bi Anđa bila idealna (bolesna je pa sigurno više neće snimati tako zahtjevne filmove) ili Jilian Anderson također (Scully iz X-Files) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare