To je to što me zanima!

Vrsaljko objavio sliku sa sinom: 'Prekrasan sin i ponosni tata!'

Igrač Atletico Madrida nikad nije volio otkrivati pojedinosti iz privatnog života, no uvijek se rado pohvali s trenucima koje provodi u krugu obitelji
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (27) u novoj objavi na svom Instagram profilu, pozira sa sinom Brunom (2) za volanom auta.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dječak ima osmijeh na licu, a tata odjeven u traperice, majicu kratki rukava koja otkriva tetovaže i na glavi ima kapu, potpuno je ozbiljan dok uči sina kako se drži volan. Nogometaš je fotografiju kratko opisao emotikonom srca.

Njegovu objava oduševila je brojne obožavatelje.

- Vidi ga kako je sretan; Prekrasan sin, a tata ponosan - pisali su u komentarima.

SVE JE SPAČKA, TVRDE Baš pred derbi: Procurio video partyja na kojem su Vrsaljko i Grbić, a Savić i Oblak puše...

Nogometaš španjolskog Atletico Madrida i njegova supruga postali su roditelji 2018. godine pred Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. 

Koliko mu je važna uloga oca, izjavio je prošle godine na Dan očeva:

- Mi očevi imamo veliku ulogu u odgajanju naše djece tako da neka nam je sretan dan, da se svi zajedno čuvamo i pazimo. Muškarac je najveći muškarac i najbliži sebi onog trenutka kada postane otac novorođenom djetetu - zaključio je Vrsaljko.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svabo 007 11.05.2021.

    dobra ti zena

  • StjepanValjak 11.05.2021.

    što mu je ovo desno u krupnom planu?

  • Tiha Žena 11.05.2021.

    Piše se kratkih a ne kratki rukava. Molim, i drugi put. Usput, mogli ste dati akciju tko pošalje 5 ispravaka u tekstu (gramatika/pravopis) dobije + članke gratis mjesec dana 😆... bolje ne, imali bi malo (?) manje uplata i suočili se s (ne) kvalitetom svojih člankopisaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare