To je to što me zanima!

Vrsaljko uživa s novom obitelji: Partnerica Kaja objavila video koji je raznježio mnoge fanove

Sudeći po fotografijama, Kaja i Šime boravili su u restoranu. Slovenska manekenka nije otkrila gdje se točno nalaze, samo je pokazala da su okruženi planinama sa snijegom
Vidi originalni članak

Tatina princeza, pišu pratitelji ispod niza fotografija i videa manekenke Kaje Vidmar. Na snimci njezin partner, nogometaš Šime Vrsaljko (30), škaklja njihovu zajedničku kćer Viktoriju, a na fotografijama par pozira zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći po fotografijama, Kaja i Šime boravili su u restoranu. Slovenska manekenka nije otkrila gdje se točno nalaze, samo je pokazala da su okruženi planinama sa snijegom.

Uz fotografije je, kako smo prethodno spomenuli, objavila je snimku Vrsaljka i kćeri, koja je raznježila njezine pratitelje.

PRIMIO JE PRIZNANJE Ponosna Kaja pratila Vrsaljkov oproštaj od reprezentacije iz svečane lože na Maksimiru

Slovenka već duže vrijeme ljubi našeg proslavljenog nogometaša. Svoj privatni život dugo su vremena držali u strogoj privatnosti, a nedavno je progovorila o njihovom odnosu.

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom - rekla je. Njihova ljubav se, kako je kazala Slovenka, dogodila se na prvi pogled.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ems 30.11.2022.

    mala je lipa, što je je...

  • Ercegovka100% 27.11.2022.

    Tupan..

  • Samir nasri 27.11.2022.

    Samo tovari šime

Komentiraj...
Vidi sve komentare