To je to što me zanima!

Vrsaljkova Kaja Vidmar uživa u obiteljskoj idili: U rijetkoj objavi pohvalila se slatkim prizorima

O njihovoj vezi počelo se pričati krajem veljače 2022. godine. Šime se u 'tajnosti' razveo od bivše supruge Mateje i započeo romansu s Kajom.
Vidi originalni članak

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (28) povukla se s društvenih mreža, a sada je objavila rijetku obiteljsku fotografiju. Bivši reprezentativac Šime Vrsaljko (32) i Slovenka uživali su u obiteljskoj idili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sa sinom, čije ime još nisu otkrili, kćeri Viktorijom te Šiminim sinom iz prvog braka šetali su uz more. Kaja je uz fotografiju i video napisala srce.

O njihovoj vezi počelo se pričati krajem veljače 2022. godine. Šime se u 'tajnosti' razveo od bivše supruge Mateje i započeo romansu s Kajom. Nije poznato kada se bivši hrvatski reprezentativac razveo i gdje je upoznao manekenku koja je krasila stranice Playboya.

SLATKI TRENUTCI Vrsaljkova Kaja Vidmar objavila rijetku fotografiju s kćerkicom

Njihovu vezu potvrdila je upravo Kaja, kada je na Instagram objavi označila Vrsaljka.  Podijelila je crtež koji prikazuje likove nalik njima, a koji u naručju drže bebu. Bebu su na kraju i dobili, 2022. postali su roditelji Viktorije, a u listopadu prošle godine dobili su i sina. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare