To je to što me zanima!

Vrti guzom: Evo kako Jennifer Lopez zavodi mladog Caspera

Pjevačica i mlađahni Casper Smart izmjenjivali su nježnosti na snimanju njezinog novog spota. Tijekom pauze ga je grlila, a on ju je snimao dok je zavodljivo plesala
Vidi originalni članak

Nakon što se nedavno na promociji novog talent showa Q'Viva pojavila držeći se za ruke s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (43), pjevačica je zbunila mnoge. Iako se nagađalo da se par pomirio, Jennifer Lopez (42) ipak i dalje ljubi mlađahnog plesača Caspera Smarta (24). S bivšim suprugom koji je pronašao sreću u novoj vezi s manekenkom iz Venezuele Shannon de Lima je, kako tvrdi, ostala u prijateljskim odnosima.

S Casperom je ovih dana viđena na snimanju novog glazbenog spota u Los Angelesu. Odlično raspoložena pjevačica izmjenjivala je nježnosti s plesačem, a dok je plesala u seksi uskim kožnatim hlačama i crvenoj majici on ju je snimao svojim iPhoneom. Pozorno ju je motrio, a Jennifer mu je tijekom pauze prvom otrčala u zagrljaj.

Prema pisanju britanskih medija na setu je bila i njezina kćer Emma (3) koju, uz sina Maxa, ima iz sedmogodišnjeg braka s Marcom.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • smajli21 19.01.2012.

    Blago mu se roka milfacu.... i ja bi ga zamijenio na par tjedana svaki dan bi ju 6 puta dnevno i ja bi se ko on drzo za kihtu jer bi me bolila znam kako mu je kad ga primi j-lo!

  • HercegSvabo 18.01.2012.

    Jennifera guzica više vrijedi na burzi nego onaj brod što je potonuo neki dan

  • glumac12 18.01.2012.

    lud sam kad ju vidim, a jos ludji ka vidim ko ju nabija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare