To je to što me zanima!

Vruća akcija u Zadruzi: Nisu se mogli 'obuzdati' pod plahtama

Majka Dragane Mitar rekla je za srpske medije da se oboje ponašaju nezrelo, ali je to ne čudi jer su u zatvorenom prostoru. 'Njihova veza je kontroverzna', kaže majka Jadranka
Vidi originalni članak

Iako su gledatelji treće sezone srpskog reality showa 'Zadruga' navikli na vruće scene Edisa Fetića i njegove ljubavnice Dragane Mitar, oni su sada otišli još korak dalje. Odmah nakon emisije 'Gledanje snimaka', Edo i Dragana su se smjestili u krevet, a potom obavili zanimljive akcije ispod pokrivača, piše Pulsonline.rs

Edis je nedavno u showu proslavio godišnjicu braka, a zakonitu suprugu Zilhu vara pred milijunima gledatelja s Draganom.

Tim povodom mu je u reality stigla i torta. Ostali natjecatelji nisu znali kojim je povodom dobio tortu, a on ju je podijelio s ljubavnicom. 

Majka Dragane Mitar rekla je za srpske medije da se oboje ponašaju nezrelo, ali je to ne čudi jer su u zatvorenom prostoru. 

NE SPAVAJU MIRNO Zadrugari u panici zbog korona virusa: 'Ovdje sam zbog toga'

- Njihova veza je kontroverzna. Dragana treba biti spremna na razne bockalice i provokacije. Ne znam da li su ovi ljudi ludi? Zašto toliko potenciraju da će se Edo vratiti supruzi Zilhi? Gdje da se vrati? To su gluposti, oni su raščistili zauvijek. Užasno me nerviraju ta pitanja - rekla je majka Jadranka. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • retita🦋 02.05.2020.

    Da gule krompir i ribaku sir ne bi bili zabavni.

  • _Varešak_ 02.05.2020.

    Blago majci koja ima takvu kćer.

  • hebi im mater 02.05.2020.

    Ko zna.sta su radili

Komentiraj...
Vidi sve komentare