To je to što me zanima!

Vruća snimka: Ovako Soraja i njezina prijateljica tresu guzom

PROVOD U GRČKOJ U seksi videu djevojke plešu, a u prvi plan stavile su svoje bujne pozadine. Na sebi imaju kupaće kostime koji su jedva prekrili njihovo međunožje
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić (30) trenutno odmara u Grčkoj, a na putovanje je povela i prijateljicu. Starleta i bujna crnokosa djevojka odlučile su zagolicati maštu pratiteljima pa su ih počastile seksi videom kojeg možete vidjeti OVDJE.

Na snimci prijateljice plešu, a u prvi plan stavile su svoje bujne stražnjice. Oduševljeni obožavatelji nagradili su ih lajkovima i komplimentima.

Nakon snimke, objavile su zajedničku fotografiju i pokazale svoje guze iz drugog kuta.

Starleta se pohvalila s još nekoliko fotografija iz Grčke, a objavila je video u kupaćem kostimu koji je jedva prekrio njezino međunožje. Seksi snimku možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • orim1501 05.06.2017.

    Kad nastane suša i godina izda sve poskupi a pojeftini pi*da

  • ZaDomSpremni41 04.06.2017.

    Imam prijatelja bijelog kad mu platis mijenja tijelo mojoj zeni sise vise a i meni se vise ne dize Mijenjaj nos, mijenjaj usta mijenjaj oci, mijenjaj glavu al’ mozak ne mozes nikako Uhvati me za bok, za jaja il’ za neku lijevu stranu al’ promijenit me ne mozes nikako Plastika, plastika nova gimnastika

  • frenky___ 04.06.2017.

    Kako je su dobre cure uffffff,ja bi ih prasnul😘😘😘😘

Komentiraj...
Vidi sve komentare