To je to što me zanima!

Vruća snimka seksa: Moderni problemi u rebootu 'Dinastije'

Serija i dalje donosi spletke u bogatoj obitelji no i one su postale 'suvremenije'. Naime, procurio je kućni uradak Krystal i njezinog ljubavnika Matthewa
Vidi originalni članak

Obožavatelje je prije nekoliko mjeseci razveselila vijest o snimanju nove sezone popularne 'Dinastije', a ove jeseni počela se emitirati te, sudeći prema reakcijama, nije razočarala gledatelje.

Serija i dalje donosi spletke u bogatoj obitelji no i one su postale 'suvremenije'. Naime, procurio je kućni uradak Krystal i njezinog ljubavnika Matthewa kojem je spomenuti video ukraden s mobitela.

Osim toga, kradljivci ucjenjuju par i žele 200.000 dolara. Spletom okolnosti, snimka je ipak objavljena na internetu.

Scenaristi nove 'Dinastije' su Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Inače, Dinastija se emitirala od 1981. do 1989. godine. Radnja se odvijala u Denveru, a pratila je život bogate naftaške obitelji Carrington. Najveću slavu nakon serije doživjela je Joan Collins (84) čiji se izgled, kažu gledatelji, nije promijenio već trideset godina.

Osim Joan Collins, obožavatelji pamte i Lindu Evans te Heather Locklear.

Krystle Grant u rebootu je postala Crystal Flores, a umjesto Linde Evans pojavljuje se Nathalie Kelley. Blake Carrington postala je Grant Show, Fallon je Elizabeth Gillies, a Stevena igra James Mackay.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 03.11.2017.

    nova dinastija katastrofa

  • DDking 03.11.2017.

    Neko je citao severininu knjigu kako postati slavan izgleda, ako koji brat ima link tu sam da ocjenim

  • Boombash 03.11.2017.

    Daj link:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare