To je to što me zanima!

'Prva sam počela sa slikama na 'Fejsu', a sada me kopiraju'

DVOBOJ Obje su se fotografirale u teretani, u zavodljivim pozama na krevetu u donjem rublju, u pripijenim, prozirnim majicama dubokog dekoltea...
Vidi originalni članak

Playboyjeva zečica Nives Celzijus (30) tvrdi da je pionirka na Balkanu u pokazivanju guze i grudi na Facebooku. Njezina kolegica Soraja Vučelić (26) želi dokazati da je ona bila prva.

- Snimala sam se mobitelom četiri godine, a sad manje više svi to rade. Na mnogim fotkama drugih djevojaka vidim moje poze, moj fazon, ali mi to ne smeta. Baš naprotiv, imponira mi da me kopiraju – rekla nam je Soraja. Obje su se fotografirale u teretani, u zavodljivim pozama na krevetu u donjem rublju, u pripijenim, prozirnim majicama dubokog dekoltea, s napućenim usnicama.


- Imam privilegiju da u svojem izgledu mogu uživati svaki dan, a ovo radim kako moji obožavatelji ne bi ostali uskraćeni - kaže Nives. Iako joj mama često prigovara zbog objavljivanja seksepilnih fotografija, Celzijus ne namjerava odustati.

- Ona voli kad sam zakopčana do grla, ali zašto skrivati svoje glavne adute - smatra Nives. Dodaje da rijetko dobiva nepristojne i neugodne poruke.

- Uglavnom ih šalju s nekih lažnih profila i odmah ih blokiram. Ponekad dobivam ljubavne poruke, ali češće mi ih šalju djevojke - kaže supruga zagrebačkog nogometaša.

Sorajin dečko, sin poznatog zagrebačkog biznismena, pogled na njezine obline najradije bi zadržao samo za sebe.

- On baš ne voli to moje pokazivanje, ali kad se naljuti, znam kako ga brzo oraspoložiti - rekla je bivša stanarka “Big Brothera”.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • Zen Dra 04.11.2012.

    E reko je zuckberg da je ubiti fejsbuk dobio ime po tebi SOraja

  • ferarrist do groba 04.11.2012.

    ma 2 glupace plitke u glavi

  • libeluli 04.11.2012.

    a da proba ustvrditi tko je od svih njih prvi ista pametno rekao???

Komentiraj...
Vidi sve komentare