To je to što me zanima!

Novi članovi Vucine grupe su Nazifa Gljiva i Trudna Tableta

Nazifa Gljiva i Trudna Tableta izvode novu pjesmu benda koja se zove 'Otet ću te njemu'. Živo blato za početak sljedeće godine najavilo je album 'Kad program završi'
Vidi originalni članak

Heavy metal grupa Siniše Vuce Živo blato u punom je stvaralačkom i koncertnom zamahu. Uz koncerte, grupa je snimila i dvije nove pjesme. Radi se o pjesmi 'Mornarska' koju su pjevali na ovogodišnjem Etnofestu u Neumu i 'Otet ću te njemu' koju izvode prateći vokali grupe Nazifa Gljiva i Trudna Tableta. 

Ostali članovi grupe su General Vasilij Mitu, Vucin alter ego, koji je autor pjesama, vokal i gitarist, Kaplar Tošo Veseli Sir na bubnjevima i Gospodin Mr. Rabbit, bas gitara koji je u grupi od osnutka 1997. godine. 

Grupa je dosad izdala samo jedan album 'Konac konca', a prema Vucinim riječima, početkom sljedeće godine planiraju objaviti album 'Kad program završi' sa stotinjak novih pjesama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tepsija999 22.10.2011.

    Pećurka je prošli tjedan postala Trudna tableta, Živo blato ima kultni status i jedini je bez dlake na jeziku i to ga čini boljim, očekujem uskoro još koji singl, najavljena je Ljubavna balada, a već su i iznesene pjesme koje će biti hitovi sve od Kasapa iz Đakova, ti si kurva koju nemoram da plaćam, Krvoproliće, Neću rabiti kondome, Tukaj je smrt, Otet ću te njemu, Hong kong svaka je HIT!!!!

  • jedankonijedan 21.10.2011.

    Trudna Tableta.WTF?

  • bandicoot 21.10.2011.

    calling your penis Vuco because he is trazena roba u gradu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare