To je to što me zanima!

Vucini apostoli se potukli, a on nije ni primijetio što se događa

Bavim se glazbom od 90-ih i nikad na mojim koncertima nije bilo tučnjave. Nakon koncerta pričekao sam svoj bend i otišli smo na piće. Valjda bih ja prvi znao da se netko potukao na mom koncertu, ispričao nam je Vuco
Vidi originalni članak

Siniša Vuco (47) prošle subote je imao koncert u velikom šatoru pokraj malonogometnog igrališta u Vukšiću, a prilikom izvođenja pjesme 'Kraljica kafana' atmosfera je kulminirala. Njegovi obožavatelji, koje sam naziva 'Vucinim apostolima', potukli su se u prvim redovima, piše Zadarski.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vuco je nastavio s nastupom te je zapjevao stihove 'pomozite prijatelji stari...' svog hita 'Ima žena, nema broja'. Komentirao je kako je koncert prošao u najboljem redu te da nije primijetio nikakvu tučnjavu.

- Bavim se glazbom od 90-ih i nikad na mojim koncertima nije bilo tučnjave. Nakon nastupa pričekao sam svoj bend i otišli smo na piće. Valjda bih ja prvi znao da se netko potukao dok sam pjevao - ispričao nam je Vuco. Usporedio je takve priče s nogometnim utakmicama. 

- Često kažu da prije utakmica zna biti nered. To su stvari koje igrači ne znaju jer se ne odvijaju na stadionu nego po ulicama. Tako je možda i sad bilo, pa je netko krivo rekao - kaže. Oko nastale situacije oglasila se i zadarska policija.

- Nije prijavljen nikakav incident na benkovačkom području u tom periodu - rekao je glasnogovornik Elis Žodan

Poznati pjevač na mukama: 'Znam da bih trebao biti zahvalan na svojoj ženi, ali jednostavno nisam sretan'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mercedes s klasa 06.11.2018.

    Dajte se ljudi odmaknite od slikanja i snimanja digitronima

  • sputnik57_1 06.11.2018.

    Na šta je Vuco spao kad mora ići u nekakve zaseoke svirati za 20- tak ljudi...

  • the devil 05.11.2018.

    Pa briga mene za primitivce,vuco je legenda!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare