To je to što me zanima!

Vučko primio Zagija: 'Danas smo svi stanovnici Petrinje...'

Ilustracija podrške iz Sarajeva dijeli se društvenim mrežama i poziva na solidarnost s građanima Petrinje i okolice, koje je pogodio niz snažnih potresa
Vidi originalni članak

Razorni potres u Petrinji pogodio je veliki dio središnje Hrvatske, a rastužio cijelu regiju. Ljudi iz svih dijelova bivše države objavljuju poruke podrške stanovnicima Petrinje, a lijepa gesta podrške stigla je iz Sarajeva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Midhat Kapetanović napravio je ilustraciju na kojoj Vučko drži Zagija za ruku. Sličnu ilustraciju autor je objavio i u ožujku nakon snažnog potresa koji je napravio veliku materijalnu štetu i uzeo ljudski život u Zagrebu.

- Uhvatite ruke jedni drugima. Danas smo svi stanovnici Petrinje - stoji uz ilustraciju, koja se dijeli društvenim mrežama i poziva na solidarnost. 

SVI POMAŽU KAKO ZNAJU Naši chefovi kuhaju u Petrinji, a donacije stižu: 'Čudo ste, ljudi'

Prije devet mjeseci Kapetanovićeva ilustracija Vučka koji spašava Zagija iz ruševina također je dirnula mnoge. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • danyyyy 30.12.2020.

    Neću nikada zaboraviti veselje, likovanje, zlurade komentare na vijest o poplavama u dalmaciji, Zadru, Ninu, 2017 g. na odmorištu Lepenica, AC iznad sarajeva osoblja odmorišta i skupine radnika s održavanja AC, kao neka i treba im tako, da hoće cijela Hrvatska. Iako je Hrvatska i cijeli hrvatski narod pružio pomoć stradilim u poplavama 2014.

  • menart 30.12.2020.

    ❤ za Sarajevo i za SVE ljude. Puno vas volim. Drži te se.

  • 30.12.2020.

    kad ćemo shvatiti da je čovjek čovjek bez obzira na spol, boju kože ili vjeroispovjest a da nečovjek može biti naš vlastiti blizak član obitelji. Svaka čast svim ljudima dobre volje i velikog srca, na sreću ima ih puno više nego ovih drugih

Komentiraj...
Vidi sve komentare