To je to što me zanima!

W. Goldberg brani Gibsona: Oksana hoće dobiti novce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Whoopi Goldberg stala je u obranu Mela Gibsona jer ga poznaje i misli da nije rasist koji je psihički i fizički zlostavljao Ruskinju Oksanu Gregorievu...
Vidi originalni članak

Whoopi Goldberg (54) stala je u obranu Mela Gibsona (54) jer, kako kaže, dobro poznaje glumca i zna da on nije rasist. Glumica ne vjeruje tvrdnjama njegove bivše djevojke Oksane Gregorieve (40) koja ga je optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje.
- Ako te muškarac udari dok u naručju držiš malu bebu, onda bi prvo trebala obavijestiti policiju. Razumijem da nije svim žrtvama lako, ali ne vjerujem joj. Mislim da je ona htjela novac - kazala je tamnoputa glumica. Odvjetnica Gloria Allred u svom otvorenom pismu prozvala je Whoopi zbog njenih izjava kojima je ogorčena.
- Znam da se brineš o pravima žena i zato nam pomozi da prekinemo nasilje nad ženama i djecom. Trebamo te na našoj strani, odnosno, strani žrtava - napisala je odvjetnica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • graziella 09.08.2010.

    Istina 52, nije krivnja samo u njemu, vec i u njoj.Trebala je znati kome siri noge.Mogla ga je i uhvatiti sa drugim stanjem,jel tako?Ni prva ni zadnja.Mislim ipak da je to sve proracunato sa njene strane,jer ce je alimentacija za dijete hraniti dobar dio njenog zivota.Kad te neko tuce ne uzimas fotoaparat i slikas se,vec zoves policiju i bjezis glavom bez obzira.Ona je njega trpjela dok nije skupila dovoljno dokaznog materijala.Zar se tako ponasa zlostavljana osoba?Po meni ne.Tako se ponasa vrlo proracunata osoba.

  • svi_smo_doma 09.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pravoglasa 09.08.2010.

    oksana sereeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare