To je to što me zanima!

Walme o odnosu s Pedrom: Tjedan prije finala bio je prožet emocijama, ali svađa nije bilo

Toliko smo se zbližili, bili smo si podrška, prijatelji, psiholozi, mentori... Pedro je poseban po tome što je iskren i istinski dobar čovjek. Ljudina, hvalila ga je Valentina
Vidi originalni članak

Osjećala sam se kao da sanjam, sve mi se činilo nestvarno, i kad sam pogledala Pedra, morala sam još jednom ponoviti: 'Pedro, mi smo pobijedili!' Presretna sam, prepuna emocija i dojmova, ispričala nam je Valentina Walme (30), pobjednica 'Plesa sa zvijezdama'. S brazilskim modelom, Pedrom Soltzom (36) kući je odnijela statuu, za koju nema još posebno mjesto pa će privremeno biti kod roditelja jer će proslaviti skupa i tatin rođendan i pobjedu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Obitelj i prijatelji su preponosni i presretni zbog njih, a količina podrške koju su dobili je neprocjenjiva. U showu su se ranije borili i Valentinin dečko, glumac Marko Petrić, te brat, plesač Alan Walme.

- Marko i Alan su bili uz mene svaki korak u ovom finalu i rekli su istu stvar: 'Plešite za sebe i uživajte' - otkriva Valentina, kojoj je četiri mjeseca fokus bio usmjeren samo prema showu. Sad će sigurno, kaže, uzeti neko vrijeme za odmor, a nakon toga se vraća novim i starim obvezama. U Pedru je pronašla prijatelja za cijeli život.

- Toliko smo se zbližili, bili smo si podrška, prijatelji, psiholozi, mentori... Pedro je poseban po tome što je iskren i istinski dobar čovjek. Ljudina - hvali Walme svoga partnera u "Plesu".

I ona nam je potvrdila Pedrove riječi, nije bilo trenutaka kad se nisu slagali.

PRISJETILA SE INCIDENTA Asim kasnio na finale 'Plesa sa zvijezdama', Maja: 'Dalje od mene, da mi ne iskoči s tortom'

- Pedro i ja smo vrlo brzo kliknuli i skužili da smo dosta slični što se tiče rada, i kad nam je stalo do nečega, idemo na sve ili ništa. Zadnji tjedan prije finala bio je prožet emocijama, ali svađe nikad nije bilo - zaključuje. Nakon što su kandidati otplesali po dva plesa, u studiju je u plesne cipelice uskočio i četveročlani žiri.

- Ovo je bilo za pamćenje - komentirali su gledatelji njihovu izvedbu.

Franka Batelić Ćorluka (29), Igor Barberić (49), Marko Ciboci (39) i Larisa Lipovac (45) plesali su u emisiji dok su se zbrajali glasovi publike. Ciboci je pokazao isklesano tijelo i, premda je rekao da sedam godina nije bio u latino cipelama, gledatelji se slažu kako se to uopće nije primijetilo.

- Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao sedam godina i ovo je bio pravi izazov, no kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju - rekao je Ciboci.

'HOĆU PRESEDAN' Martina Tomčić: Ucjenjujem vas, ako Nova TV to ne napravi, više neću biti u žiriju Supertalenta

Franka je ovih dana otkrila da je trudna, ali to je nije spriječilo da nakon 12 godina uskoči u plesne cipele. U publici ju je bodrio suprug Vedran Ćorluka (36).

- Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus - rekla je Franka. Larisa je oduševila plesnim pokretima, a u kratkom periodu se uspjela i presvući da nakon solo dionice otpleše i dio s ostalim članovima žirija. Barberić je plesao s Gabrielom Pilić, koja je ispala iz natjecanja tik prije finala, a u prošloj sezoni "Plesa" je sa Slavkom Sobinom pobijedila.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • danho 31.05.2022.

    ja ne znam kome je to zanimljivo gledat,mozda ljudima koji vole ples? mozda i to je pitanje..meni nije

  • 31.05.2022.

    Auspuhaš samo suze fale😵‍💫

  • LILIM 31.05.2022.

    Volimo Pedru i drago nam je da je pobijedio jer je, za razliku od Sandija i ostalih, nenametljiv! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare