To je to što me zanima!

Wesley Snipes počeo služiti kaznu: Još vjerujem u čuda...

Glumac je u četvrtak zapoečo sa služenjem trogodišnje zatvorske kazne zbog utaje poreza. U zatvoru ga čeka kazneno-popravni rad i buđenja u šest i pol sati ujutro...
Vidi originalni članak

Wesley Snipes (48) u četvrtak je zbog utaje poreza započeo sa služenjem trogodišnje zatvorske kazne u Pensylvaniji. Glumac je u utorak u intervjuu kod Larryja Kinga rekao da je još vjeruje u čuda i da se nada uvjetnoj kazni. Nakon što se njegov odvjetnik žalio na kaznu, jer misli da je prestroga, sudac je izjavio da se glumcu pošteno sudilo. Istog dana kada je osuđen na tri godine zatvora Wesley je poreznoj službi uplatio oko 28 milijuna kuna duga. Američki mediji pišu da se glumac u zatvoru može baviti raznim sportovima te jednom tjedno prisustvovati sastancima raznih religijskih grupa. No, čeka ga i kazneno-popravni rad te mora ustajati oko šest i trideset sati ujutro te se nekoliko sati baviti određenim radom.

Holivudski glumac nije prijavljivao porez od 1999. do 2001. godine. Trebao je platiti oko 66 milijuna kuna. Sudac mu je za svaku godinu utaje poreza dao godinu zatvora. Kaznu mu je izrečena još 2008. godine, ali ju je izbjegavao žalbama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BlackdoG_1 10.12.2010.

    Zamisli, gospodin će se budit u 6:30 woooooow.. tad već većina hr građana putuje na posao.. imal je milijune i nije htio plaćat porez.. ko mu je kriv.. nitko, on sam.. pa neka služi ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare